adv

10 beneficii ale utilizarii unui program de facturare online

10 beneficii ale utilizarii unui program de facturare online

Termenul ”retail” a devenit atat de complex incat a reusit sa acopere mai multe idei de afacere, atat fizic cat si in mediul online. Sunt o multime de lucruri de luat in considerare cand ne decidem sa pornim o afacere de la zero, avand in vedere ca daca nu detii cateva cunostinte de management, pasesti pe un teren minat, mai ales cand ne raportam la un program de facturare.

Pentru a deschide o afacere este nevoie, in primul rand, de investitie financiara, timp si efort fizic. Mai mult de atat, este foarte dificil sa reusesti singur, avand nevoie de personal angajat pe fiecare departament. Cum toate suna atat de complicat si chiar asa sunt, am venit cu o solutie care te va ajuta in procesul de vanzare. Cel mai important criteriu in functionarea unei companii il reprezinta facturarea.

QSolutions este un program de facturare online disponibil pentru telefon/tableta/laptop.

        10 beneficii ale utilizarii QSolutions in procesul de facturare:

1. Totul este online – nu mai este necesar instalarea unor softuri aditionale, costisitoare si care ocupa spatiu din memorie.

2. Flexibilitate – te poti conecta de oriunde si oricand. Tot ce ai nevoie este de o conexiune de internet, un browser si atat.

3. Interfata prietenoasa – programul este gandit sa fie friendly cu utilizatorul. Toate taburile importante se regasesc in pagina principala.

4. Te poti conecta de pe orice device – nu mai este necesar sa detii un soft instalat pe un laptop iar apoi, daca calatoresti, sa fii nevoit sa cari acel laptop dupa tine. Poti emite o factura sau genera un raport de vanzare de pe o tableta sau telefon, care sunt mai portabile.

5. Complexitatea programului – acest serviciu de facturare online detine toate instrumentele pe care le are un soft de facturare costisitor care trebuie reinstalat de fiecare data atunci cand exista probleme cu sistemul de operare.

6. Siguranta datelor – comparativ cu un soft instalat pe un calculator, riscul de a pierde informatii/acte din pricina unei probleme tehnice este eliminat in totalitate. Detii acces la toata activitatea de vanzare a companiei la un user si o parola distanta.

7. Costuri reduse – comparativ cu alti producatori de softuri de facturare, QSolutions este mai ieftin chiar si de douazeci de ori. Aceleasi servicii de calitate la un pret mai redus. Cine nu isi doreste?

8. Actualizari noi si gratuite – atunci cand se realizeaza updateuri la platforma de facturare, beneficiezi de noile imbunatatiri fara vreun cost aditional.

9. Gestionare rapida a cheltuielilor – Ai acces la baza de cheltuieli si le poti administra la fel de rapid ca pe orice factura/raport.

10. Emitere chitante pe baza de facturi – Anumite softuri din piata nu detin aceasta optiune.

Aceste zece beneficii au fost enumerate in urma testarii efectuate pe platforma online a acestui program de facturare. Mai gasesti cateva beneficii pe pagina home a celor de la QSolutions.

     Cat costa?

Pretul de pornire este de la 80 lei pana la 250 lei, in functie de pachetul pentru care ai optat si perioada de achizitie – pana la 12 luni. In plus, poti testa eficienta acestui program online de facturare timp de 30 zile gratuit. Daca nu esti multumit, iti poti lua jucariile si sa pleci. In schimb, daca acest program raspunde nevoilor tale iti cer sa raspunzi printr-un comentariu la acest articol si sa dai un share. Doar in acest mod proiectul QSolutions creste si ii ajutam sa isi dezvolte portofoliul de clienti care, de curand, a atins numarul de 1800. Feedbackul sincer oferit de client este adevarata publicitate de care beneficiaza compania si ii ajuta pe altii sa isi formeze o parere cu privire la produs/serviciu inainte de a realiza achizitia unui pachet din portofoliu.

Daca ti-ai inceput cariera intr-un domeniu oarecare de afacere, ce program de facturare folosesti si de ce? Esti pregatit sa testezi acest soft de facturare online?

Tagged , , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *