adv

Cand ai nevoie de un avocat?

In urma cu cativa ani eram sceptic cand venea vorba de instanta, avocati si credeam ca nu voi ajunge niciodata in acest scenariu, sa am nevoie de un avocat, sa dobandesc un proces pe care nu mi l-am dorit, dar se pare ca majoritatea, mai devreme sau mai taziu, tot vom avea nevoie de un avocat care sa ne apere drepturile, sa ne reprezinte in instanta si care sa faca dreptate intr-un proces.

Nu am stat mult pe ganduri pana am inceput cautarile. Fara un avocat, riscam sa pierd procesul fiindca rezultatul procesului este influentat de calitatea avocatului care te reprezinta. El este cel care lupta in instanta pentru tine. Asadar, am cautat un cabinet de avocat din Sibiu iar rezultatul returnat a fost peste masura asteptarilor.

Pot spune ca am avut noroc?

Sincer, aveam aceasta teama de necunoscut, de ceva ce nu am mai incercat, de ceva ce stiam ca se poate sfarsi mai putin placut pentru mine. Spre norocul meu, am gasit un avocat care a avut toata rabdarea necesara pentru a ma asculta, a-mi oferi sfaturi, consulatie privind procedurile care vor urma si o analiza de cost inainte de a incepe colaborarea pentru a nu avea surprize financiare neplacute pe viitor. Consultanta in domeniu si sprijinul nu au lipsit iar costurile au fost pe masura buzunarului meu. Sunt preluate doar cazurile in care acesta crede si care este sigur pe castig 100%. Asadar, m-am numar printre acesti clienti, iar palma a fost batuta.

Nu a fost deloc usor, dar impreuna am castigat. Am luptat pentru dreptul meu, am luptat impotriva abuzurilor si am reusit! Procesul a durat opt luni, perioada in care am fost incurajat moral pe langa tot sprijinul profesional.

Raspunzand la intrebarea din subtitlu, nu am avut noroc, doar am gasit un avocat profesionist care isi practica meseria cu dedicare si placere, un avocat care isi sprijina clientul in totalitate iar nivelul de implicare este ireprosabil. Comunicarea nu a incetat deloc pe perioada derularii procesului, aproape zilnic eram informat referitor la stadiul procesului, a strangerii de dovezi si a demersurilor care erau realizate.

Cea mai buna reclama o reprezinta recomandarea clientilor!

In timp ce alti avocati investesc bani in reclama in mass media, alti avocati, precum cel pe care l-am cunoscut, este preocupat sa multumeasca clientii, sa ii ajute si sa-i sprijine in castigarea proceselor deoarece, ulterior, cea mai buna reclama o reprezinta recomandarea si feedback-ul venit din partea unui client multumit de serviciile primite. Tocmai de aceea am ajuns sa scriu acest articol. Consider ca vestile si informatiile bune trebuie sa circule si sa afle si altii ca mai exista oameni care se dedica in totalitate jobului si care se implica in castigarea proceselor.

Daca ai trecut prin aceste experiente, ne poti povesti in sectiunea de comentarii. Suntem curiosi sa aflam care a fost experienta ta si cum au decurs lucrurile. In caz contrar, poti tine cont de sfaturile mele acordate in randurile de mai sus.

O perioada agitata din viata ta se poate transforma intr-o perioada linistit cu un avocat bun. ­čÖé

 

 

Tagged , ,

About Mihai Viorel Dragomir

1 thought on “Cand ai nevoie de un avocat?

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *