eadv

Top 3 accesorii pentru acvariul tau cu pesti. Ce iti trebuie musai pentru ca totul sa fie in regula

Pentru a reusi sa te bucuri de un acvariu cu pesti care incanta pe cei mici si cei mari deopotriva, dar si pentru confortul vietuitoarelor, ai nevoie de anumite accesorii pentru acvariu. Unele produse sunt esentiale pentru a avea pesti fericiti si sanatosi si un spatiu curat si aerisit pentru siguranta si bunastarea lor.

 

Un acvariu cu pesti impune anumite responsabilitati din partea celor care au grija de ei

 

Copilul te-a innebunit la cap sa-i iei pestisori? A zis ca va avea grija de ei ca de ochii din cap si ca va deveni responsabil odata avuti in casa? Poate ca nu orice zboara se mananca, adica poate ca nu tot timpul va fi la fel de atent la nevoile lor. Insa tu tot trebuie sa le asiguri un anumit mediu, o apa curata si oxigenata, un spatiu aerisit si decorat in care sa inoate fara griji.

Pestisorii, mai mici sau mai mari, de anumite specii si colorituri, au propriile nevoi, ca si oamenii sau ca alte animalute. Acestia sunt un fel de bebelusi carora le trebuie purtat de grija. Au nevoie sa fie hraniti, ca apa sa le fie in permanenta curata, dar au nevoie si de anumite lucruri in mediul lor pentru a fi mentinuti veseli.

Atunci cand copilul va uita dintr-o data de responsabilitate, pestisorii nu au nici o vina. Tu va trebui sa treci la rand in a-i ingriji si a te ocupa de casuta lor. Deci, pentru asta ai nevoie de anumite accesorii pentru acvariul tau cu pesti. Care sunt acestea? Descopera in cele ce urmeaza.

 

De ce accesorii pentru acvariul cu pesti este neaparata nevoie atunci cand detii unul acasa

 

  1. Sistem de filtrare a apei

 

Ai musai nevoie de un filtru pentru acvariul tau deoarece apa pestilor trebuie sa fie curata si sanatoasa in permanenta. Dar ia aminte ca exista mai multe tipuri de filtre ca accesorii acvariu si doar unul perfect pentru pestisorii tai. Poti alege un filtru intern, unul extern sau unul cu spuma. Si mai conteaza si dimensiunile acvariului tau, dar si tipul de pesti pe care ii ai.

 

  1.  Decoratiuni pentru interiorul acvariului

 

Orice incapere are nevoie de anumite accesorii si obiecte de decor pentru bunastarea celor care se afla acolo. Asa si in cazul acvariului tau cu pestisori. Atat pentru distractia ”locatarilor” cat si pentru felul in care arata din exterior pentru locuitorii casei sau pentru vizitatori, spatiul poate fi completat cu diferite obiecte de decor.

Decoruri din rasina colorata, de tip epava sau castel, plante naturale sau anumite substraturi care ies in evidenta, pot fi gasite la VetPet-Shop, magazin online cu accesorii, hrana si farmacie veterinara. Important e ca orice produs ales sa fie non-toxic si sigur pentru pestii tai.

 

  1. Hrana pentru pesti

 

Mereu trebuie sa alegi o hrana sanatoasa si potrivita cu tipul de pestisori pe care ii ai. Daca nu stii sigur ce sa iei, intreaba veterinarul sau in magazinul de animale de unde i-ai achizitionat. Tot la VetPet-Shop gasesti o gama larga de mancare si suplimente pentru vietuitoarele tale din acvariu.

Tine minte ca indiferent cine va avea grija de pestisori, trebuie sa le oferi neaparat anumite accesorii si o hrana adecvata pentru a te bucura de ei cat mai multa vreme.

 

Contact:

contact@vetpet-shop.ro

 

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *