eadv

Ai auzit de platforma de facturare in cloud integrată cu RO e-Factura de la StillCo?

Dacă ești antreprenor, deții o mică afacere sau una mai mare, este posibil să fi auzit deja de RO e-Factura. Ai auzit de asemenea că a devenit obligatorie și că de acum încolo va trebui ca totul să treacă prin ea ca să fii în regulă cu ANAF-ul și taxele plătite la zi. Dar de platforma de facturare in cloud integrată cu RO e-Factura de la Stillco ai auzit? Dacă nu, citește mai departe și află de ce ar trebui să știi de ea.

 

Ce este platforma de facturare in cloud de la StillCo?

 

StillCo, specialiști în dezvoltarea de soluțiii software, a lansat platforma e-Factura StillCo de care tu poți profita pentru transferul facturilor către ANAF. Nu mai dorești să te deplasezi la birouri unde ești întâmpinat de funcționari posaci care te pun în așteptare? Ai vrea să nu mai trebuiască să stai la cozi și să completezi zeci de cereri și să fii trimis dintr-o parte în alta? Foarte simplu! Acum acest lucru este posibil!

Datorită platformei de facturare in cloud dezvoltată de StillCo.

Dezvoltată special pentru a îndeplini cerințele pieții în materie de facturare și de evitare a fraudei, platforma facturare in cloud e-Factura este disponibilă pentru a susține pe cei cu firme proprii și companii, dar și pe independenți, în dorința de a respecta regulile cu caracter obligatoriu ale sistemului RO e-Factura. Pentru toate prestările de servicii și vânzările de bunuri care au loc în țara noastră, efectuate în relaţia business-to-business (B2B), platforma în cloud este mai mult decât binevenită.

Când în sfârșit și România intră în rând cu restul lumii în ceea ce privește digitalizarea, apare această aplicație inovatoare. Ea ajută foarte mult la schimbarea modului obișnuit și, am putea spune învechit, în care întreprinderile iau contact cu specialiștii contabili și cu ANAF.

 

Ce beneficii aduce cu sine platforma de facturare in cloud integrată cu RO e-Factura de la StillCo?

 

Factură electronică. Prin intermediul platformei de facturare de la StillCo este posibilă generarea, trimiterea și recepționarea facturilor electronice în format XML compatibil cu SPV (Sistemul Privat Virtual) al ANAF.

Validare. De asemenea, validarea automată a facturilor electronice pentru a se asigura respectarea regulilor ANAF este facilitată.

Semnătură electronică. StillCo a semnat în mod special un parteneriat cu Certsign pentru a pune la dispoziția viitorilor clienți obținerea mai ușoară și mai rapidă a unei semnături calificate.

Arhivare. Prin platforma inteligentă in cloud este posibilă de asemenea arhivarea electronică sigură a facturilor electronice conform legislației momentului.

Rapoarte. Mai mult decât atât, orice companie care se înscrie pe e-Factura StillCo poate obține generarea de rapoarte personalizate pentru o monitorizare simplificată a volumului de facturi electronice.

Interfață prietenoasă. Printr-o interfață intuitivă și facil de utilizat, care este pe deasupra și accesibilă de pe orice dispozitiv cu conexiune la o rețea de internet, oricine poate profita de beneficiile RO e-Factura prin StillCo.

Integrare. De asemenea, un avantaj considerabil este și integrarea cu sisteme contabile și de gestiune pentru automatizarea procesului de facturare.

Suport. Oricând vei avea nevoie, probabil mai mult la început, dar și pe urmă, poți beneficia de suport tehnic prompt și eficient din partea profesioniștilor echipei StillCo.

Acestea fiind zise și avantajele enumerate, ai lua în considerare eFactura de la StillCo pentru a fi în ordine și legal cu afacerea ta?

 

Contact:

office@stillco.ro

+40 336 390 000

 

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *