Uncategorized

Servicii de audit profesionale

        Activitatea de audit este activitatea profesionala independenta care ofera asigurare in ceea ce priveste informatiile continute in situatiile financiare sau nefinanciare si care se desfasoara in conformitate cu Standardele Internationale de Audit si cu Standardele Internationale de Raportare Financiara.

      In ce consta aceasta?

– auditarea situatiilor financiare anuale individuale si consolidate
– revizuirea situatiilor financiare istorice
– asistenta la intocmirea situatiilor financiare consolidate
– servicii conexe conform Standardelor Internationale de Control al Calitatii
– asistenta la implementarea procedurilor de control intern
– activitati de audit intern
– auditarea proiectelor finantate din fonduri structurale in conformitate cu Standardele Internationale de Audit

      O companie cu un inceput bun pe piata afacerilor din Romania are nevoie de servicii de audit financiar profesionale pentru o crestere ascendenta sigura pe o perioada nedeterminata de timp. Coordonarea financiara corespunzatoare aduce venituri sporice la „pusculita” companiei, in acest mod, evitand incalcarea anumitor legi in necunostinta de cauza.
      O companie are nevoie de o administrare fiscala corespunzatoare, are nevoie de orice resursa pentru a optimiza venitul, in acest fel, in minim doi ani de activitate sa fie posibile primele investitii din resurse proprii pentru dezvoltarea, modernizarea si optimizarea modului de lucru cat si oferirea sprijinului necesar in ceea ce priveste integralitatea afacerii si modul acesteia de promovare pe piata muncii.
     Atentie!!! A nu se face confuzie intre servicii de contabilitate si servicii de audit. Sunt doua lucruri diferite precum apa si uleiul, dar care au un singur punct comun: banii.
Micii afaceristi se cramponeaza in angajarea personalului profesionist in prestarea serviciilor de audit iar contabilul are misiunea de a se ocupa de toata administrarea finaciara a afacerii. Din pricina aceasta apar erorile si „scurgerile” de bani care ne puteau servi intr-un mod constructiv la altceva. 
Orice investitie facuta inseamna un plus pentru companie. Daca investesti in personal, vei avea rezultate optime intr-un timp cat mai scurt. Daca ne cramponam la bani, nu vom face rost de alti bani. Mediul de afaceri este precum o jungla, doar cei puternici supravietuiesc iar cei care detin cheia succesului, reusesc sa prospere. 
     Esti pregatit sa treci de la statutul de angajat la statutul de patron? Independenta financiara este primul lucru dorit de indata ce am trecut de perioada adolescentei. Cand facem acest pas?

Expert MDF Str. Hortensiei nr 5 Baia Mare, Maramures 430294  
Phone: 0362 808 604

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *