Uncategorized

Vrei sa te muti in Ploiesti?

     Unii oameni s-au saturat de galagia si aglomeratia urbana din Bucuresti si se retrag, mai devreme sau mai tarziu, in orase mai mici si mai linistite sau in mediul rural. Este un flux continuu deoarece tinerii vin in capitala pentru un job mai bine platit in timp ce pensionarii pleaca din capitala spre orasele mai mici. Insa, ca peste tot, nu putem vorbi de TOTI, ci ne raportam la marea majoritate fiindca exista si tineri care isi stabilizeaza viitorul in diferite orase din tara. Conform unui sondaj realizat in 2012, cei mai multi tineri angajati pe piata muncii sunt in Ploiesti. Deci, putem trage concluzia ca, in Ploiesti, exista forta de munca, dar si locuri de munca si oportunitatea ca tinerii sa vina si sa se instaleze definitiv in acel oras.
      In ziua de astazi exista multe oferte de vanzari de apartamente in Ploiesti la un pret avantajos. La inceput de drum, putin sprijin din partea parintilor nu strica niciodata. Aceste apartamente se dau la cheie, utilate si mobilate. Ai tot ce este nevoie in interior. Deschizi usa, intri si poti sa te arunci in pat, sa dormi sau sa faci cu totul altceva. In felul acesta, este eliminata grija de a cumpara mobila si de a o instala.
     Personal, consider ca este cea mai rapida si utila solutie pentru cei care isi doresc cat mai repede un apartament deja mobilat in care sa se instaleze in 24 sau 48 de ore. Atunci cand duci o lupta contra cronometru, aceasta reprezinta cea mai ideala solutie.

     Pentru inceput, cred ca este suficient un apartament cu doua camere, chiar daca esti singur sau impreuna cu persoana iubita. Daca familia ta se mareste, pe parcurs, poti cumpara, apoi, un apartament cu trei camere, pentru ca voi sa aveti suficient spatiu de desfasurare si pentru a se evita incalcarea spatiului intim al fiecarui membru al familiei.
 
      Nu este imposibil, trebuie doar sa vrei. Sa ai propria locuinta reprezinta…TOTUL! Nu mai stai cu grija chiriei lunare. Sunt bani pe care-i scutesti si de care te poti bucura in alt mod. Nu mai baga banii in buzunarele proprietarilor de apartamente. Nu mai sta cu mainile in buzunare si cumpara-ti propria locuinta. Pretul acestora este facut pentru buzunarul tau.

ROYAL IMOBILIARE
Agentie Imobiliara
str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO
Phone: 0371 330 301

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *