eadv

Crearea unei povești în locuința ta cu design de interior pentru case

Visezi de mult timp la un nou aspect al casei tale? Îți dorești o nouă abordare stilistică? Apelează, atunci, la Studio West Concept. Descoperă mai multe despre arta decorului în paragrafele ce urmează.

Având în vedere că este greu să obții un balans vizual al tuturor elementelor dintr-o cameră, cert este că vei avea nevoie de o mână de ajutor. Mai jos, vom povesti pe îndelete despre specializările unui designer de interior. Așadar, hai să afli acum detaliile!

 

Țelul pe care firma Studio West Concept îl are în vedere

 

Echilibrul este ceea ce își propun cei de la Studio West Concept. Ei urmăresc colaborări avantajoase cu clienții, oferind atât flexibilitate, cât și înțelegere reciprocă. Pentru ei, multitudinea de proiecte nu reprezintă o problemă, deoarece fiecare client merită să fie pe primul loc. De aceea, îți pun la dispoziție diverse servicii care să vină în ajutor.

Nu în ultimul rând, echipa este familiarizată cu ultimele trenduri de design interior. Astfel, va îmbina gusturile tale cu ultimele tendințe, tocmai pentru a crea un spațiu unic și personalizat de design de interior pentru case pe care îl dorești tu la domiciliul personal.

 

Ai multe idei și vrei ca locuința ta să strălucească așa cum îți închipui? Poate fi dificil ca imaginația și realitatea să se întâlnească fără un designer de interior. Însă, cu ajutorul unor specialiști, poți beneficia de următoarele servicii:

 

  • Consultanță: Vei primi sfaturi privind stilurile potrivite pentru tine și diferite soluții de aranjare a spațiului.
  • Design interior: Analizează specificațiile tehnice ale spațiului disponibil pentru a identifica varianta care se potrivește cel mai bine.
  • Design de mobilier: În funcție de gust și nevoi, echipa Studio West Concept îți poate proiecta mobilier personalizat, iar astfel vei avea parte de piese unicat.
  • Urmărire șantier: Activitățile realizate pe șantier vor fi supravegheate atent pentru a se asigura că totul este impecabil.
  • Personal shopper: Este propusă o persoană care să te ajute să alegi mobilierul, materialele și echipamentele pentru acea ambianță fresh și modernă, ținând cont de criteriile stilistice impuse de designerul de interior.
  • Decorare interior: Decorul este acel je ne sais quoi al designului de interior. Pentru a fi de efect, trebuie utilizat cu grija. In acest caz, lasa-te pe mainile echipei Studio West Concept pentru a obține un aspect impresionant cu doar cateva elemente de decor!

 

Motive pentru care ai dori să colaborezi cu Studio West Concept

 

  • Cunoștințe și experiență: Echipa este formată din persoane care au realizat proiecte de design cu succese remarcabile.
  • Creativitate și inovație: De ce să nu obții un design interior de care să fii mândru? Ceva nou, ceva neobișnuit poate fi perfect pentru tine.
  • Tehnici moderne: Sunt utilizate tehnici de lucru moderne, adaptate la standarde internaționale.
  • Adaptabilitate: indiferent de locație, designerii de interior pot realiza concepte pentru case, spații industriale sau birouri.

 

Ținem să-ți menționăm că echipa este disponibilă pentru o colaborare avantajoasă și eficientă, pentru a se ajunge la acel rezultat spectaculos pe care îl dorești. Transformă-ți visurile în realitate. Apelează la serviciile de design de interior de la Studio West Concept!

 

Contact:

hello@studiowestconcept.com

+40 784 404 940

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *