eadv

Vrei să aduci îmbunătățiri biroului tău? Pe StableDesk găsești tot ce ai nevoie

 Ești pasionat de gaming și ai nevoie să amenajezi spațiul de lucru? Urmează să începi un job remote sau deții o companie de IT și ai nevoie de ce e mai bun pentru angajații tăi, ca ei să fie eficienți la birou? Orice motiv ai avea, ai ajuns unde trebuie.

 

Ca ziua ta să treacă mai ușor la birou, ai nevoie de mai multe lucruri. Este foarte important spațiul în care îți desfășori munca pentru că el poate contribui la starea ta. Cum așa? Gândește-te să trebuiască să-ți desfășori munca pe un scaun incomod care să-ți creeze dureri, să trebuiască să te oprești din ce faci ca să-ți găsești o poziție comodă. De asemenea, un birou prea mic, unde să nu ai loc de tot ce e nevoie, poate fi din nou un factor deranjant. De asemenea, monitorul poziționat greșit, poate să-ți creeze probleme cu gâtul, din cauza poziției incomode în care ești forțat să stai; pot să-ți obosească ochii mai repede dacă nu este la o distanță potrivită. Ca să te asiguri că mediul în care lucrezi, n-o să te afecteze, intră pe StableDesk.

 

Beneficiile unui suport de monitor bun

 

Dacă știi că petreci mult timp la birou, este bine să iei în calcul achiziționarea unui suport de monitor. De ce? Poți poziționa suportul um îți dorești tu și cum crezi că ți-ar fi mai comod, îl poți pune în orice unghi și-l poți ridica mai sus sau lăsa mai jos, în funcție de înălțimea pe care o ai. Asta o să te ajute să nu mai ai dureri de spate, umeri, gât și ochii tăi n-o să mai fie atât de obosiți cum erau înainte.

De asemenea, este o metodă bună de a economisi spațiu. În caz că nu ai cât loc ți-ai dori pe birou, un suport te poate scuti de cumpărarea unui alt birou. Totodată, majoritatea suporturilor au un sistem prin care să-ți poți gestiona cablurile. Știi și tu cât de inestetic arată cablurile dezordonate, vezi aici un suport monitor.

Dacă alegi să cumperi un suport, îl vei putea ajusta în funcție de nevoile pe care le ai. Spre exemplu, poți să-l înclini sau rotești. Este perfect dacă vrei să desfășori mai tipuri de activități, cum ar fi: cititul, design-ul grafic, programare.

 

De ce să alegi un suport de monitor de la StableDesk?

 

În primul rând, cu suporturile de monitoare, de la StableDesk poți reda un aspect interesant biroului tău, deoarece vin cu iluminare ambientală, ce contribuie la un design reușit și elegant. Simte-te ca-n Matrix, cu produsele de pe StableDesk.

În al doilea rând, au ridicare asistată. Ce înseamnă acest lucru? Este unul din beneficiile de care-ți ziceam mai sus. Te ajută să îl poziționezi cum dorești, în funcție de nevoile pe care le ai în momentul respectiv.

Un alt motiv, este acela că au foarte multe produse din care să alegi. Dacă ai mai multe monitoare, au suporturi cu două brațe, cu ajutorul cărora poți economisi foarte mult spațiu. Aceste suporturi cu brațe multiple se rotesc la 180 de grade, lucru prin care se împiedică izbirea monitoarelor între ele sau în pereți.

Dacă vrei să ai un spațiu de lucru în care să poți fi mai eficient, ia în considerare să-i aduci mici modificări. Uită-te pe StableDesk și alege ce crezi că ai nevoie.

 

Contact:

0762 972 628

 

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *