Uncategorized

Iarna in stransa legatura cu omul ?!? DA/NU

Iarna isi arata coltii acum , coduri de zapada si ger se anunta tot timpul la TV . Dar oare , s-a pus vreodata intrebarea : Starea vremii poate fi influentata de ratiunea / gandirea oamenilor ?
Este o tema de meditat , as vrea sa va aud parerile , dar pana atunci sa va spun ce cred eu .
Eu nu cred ca exista o legatura intre starea vremii si oameni , nu cred ca starea vremii poate fi determinata de gandurile (constructive sau distructive) ale oamenilor .Parerea mea…

Acum…sa vad ce parere aveti si voi…

About Mihai Viorel Dragomir

10 thoughts on “Iarna in stransa legatura cu omul ?!? DA/NU

 1. Nu cred ca iarna poate fi influentata de gandirea oamenilor dar cred ca datorita relelor pe care le facem zapada e tot mai mare iar gerul la fel.

 2. Hei. Nici eu nu cred ca au vreo legatura gandurile oamenilor cu starea vremii. Cred ca iarna doar se revanseaza pentru intarziere si altele. :-??

 3. nu cred ca starea oamenilor influenteaza vremea 😀
  pt ca daca ar fi asa rar ar mai fi vara 😛
  dar e interesanta intrebarea.

  p.s. pana maine s-a inchis scoala si la mine 😀

 4. Mi-am descris parerea in acest articol si am mai primit alte 5 pareri diferite de unde am avut anumite lucruri de invatat . Fiecare si-a scris parerea si va multumesc , acest lucru ne face pe noi oamenii atat de minunati !

  Va multumesc !

 5. Eu cred că există o legătură între starea de spirit şi vremea de afară. Atunci când e vreme mohorâtă simt şi eu că sunt supărată, iar alteori cred că soarele răsare numai pentru că eu sunt fericită. Influenţe există şi de-o parte şi de alta, nu putem spune exact. Cred că be influenţăm recirpoc.

 6. in niciun caz.
  ca de obicei, in calitate de oameni, avem impresia ca suntem centrul universului si ca tot ceea ce se intampla se invarte in jurul nostru. ei bine, nu este asa. indiferent de cum ne simtim noi, lucrurile isi continua cursul lor firesc, fie intr-o canicula sufocanta, fie intr-un frig paralizant. daca starile noastre de spirit coincid cu acestea, este o pura intamplare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *