Uncategorized

Cheia vietii perfecte

Exista oare o viata perfecta ? Nu exista , nimic nu poate fi perfect . Perfectiunea nu poate fi descrisa sau atinsa , indiferent de lucru , moment sau actiune .
Unii oameni spun la sfarsitul unei zile : ,,Oh ,am avut o zi perfecta !” (sunt putini cei care spun dar sunt) …nu oameni buni…nu a fost o zi perfecta , a fost o zi buna .Nu exista un stass ca sa puteti spune ca l-ati atins pentru a putea spune o zi perfecta.
Pe tot parcursul vietii facem fapte bune , fapte rele , gresim (intentionat sau nu) , pacatuim (intentionat sau nu) dar si invatam . Din fiecare fapta si actiune a noastra ne sunt predate anumite lectii pe care noi trebuie sa le constientizam si sa le invatam . Unii sunt mai indiferenti , refuza sa invete din greseli , dar tot o sa invate… prin diferite metode Dumnezeu le va arata aceste lectii …Nimeni nu-si termina misiunea pe Pamant cu lectiile si temele nefacute .
Cel mai bine ar fi sa constientizam greselile pe care le-am facut si sa nu le repetam , iar si mai bine ar fi sa fim atenti de fiecare data pentru a evita anumite greseli .

Las cam scurt acest articol deoarece ,,functionez la capacitati limitate” incepand de azi timp de cateva zile…

About Mihai Viorel Dragomir

7 thoughts on “Cheia vietii perfecte

  1. trebuie sa invatam din greseli astfel incat sa avem grija ca istoria sa nu se repete.
    cel putin nu in mod negativ.

    P.S.: E dragut ca ai pus inimioare peste tot, baietilor de obicei nu le place asa ceva. 🙂

  2. Ai dreptate Rosaline .
    *Ma bucur ca iti plac inimoarele . Ai dreptate , baietilor nu prea le plac (in 99,9% din cazuri) , dar eu ma aflu in acel 0,1% din cazuri , plus ca este luna februarie , luna iubirii ! Pe 14 februarie o sa fac un articol mai special !

  3. Ai dreptate nu exista viata perfecta, zi perfecta, dar perfectiune in general. Daaar imi place sa traiesc cu idee ca imperfectiuniile vietii o fac perfecta. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *