Uncategorized

Un mail interesant

Dupa cum stiti ultimul meu articol scris poarta denumirea ,,LECTII” DE VIATA ! Din pacate , acest titlu l-a iritat pe unul din cititorii blogului spunand ca eu va dau voua lectii de viata…este o aberatie . Nu stiu domnule cum a-ti avut curajul sa imi si scrieti un mail in care sa-mi criticati titlurile mele .
Va las mai jos mail-ul sa-l cititi :
*Au fost scoase adresa primirii mail-ului pentru pastrarea confidentialitatii :

Buna ziua ! Am sa incep direct si anume prin criticarea actiunilor tale de pe blogul tau . Pana in prezent ti-am urmarit blogul , si am crezut ca este un blog excelent , dar in ultimul articol ai dat-o rau de tot in bara … Cum pot spune tu ,,lectii” de viata ? Cine esti tu ca ne dai ,,lectii” de viata ? Esti cumva D-zeu si am gresit eu cui sa ma inchin ?Nu stiu cum ai putut scrie o astfel de tampenie , cica ,,lectii”…haha…Tu nu ai decat 18 ani , esti cumva un om trecut prin viata sa stii atatea lucruri incat sa ne dai ,,lectii” de viata? Nici macar de un om mai in varsta decat mine nu ii ascult toate spusele…aaa…scuzami intoleranta…am uitat sa ma si prezint …ma numesc Gabriel Ionut…

________________________________________________

Domnule Gabriel Ionut…
Am sa iau in ordine ideile : REPET: TOT CE SCRIU PE BLOG SUNT IDEILE , PARERILE SI TRAIRILE MELE PROPII , eu NU dau lectii de viata…
Am ales titlul ,,lectii” de viata deoarece lumea face confuzie intre doua cuvinte : lectie si greutate (povara) .
Daca nu a-ti observat bine si va rog sa va mai uitati odata , cuvantul ,,lectie” este INTRE GHILIMELE . Ceea ce inseamna ca eu am scos in evidenta tematica acestui cuvant despre care aveam de gand sa scriu in articol .
Eu nu sunt Dumnezeu si nu dau nici un fel de lectii . Daca va deranjeaza titlurile mele va poftesc sa nu-mi mai cititi blogul . Faptul ca nu intelegeti sensul unui cuvant care SPECIAL l-am pus intre ghilimele asta nu inseamna ca va permit sa ma criticati . Eu cred ca am redactat exact cum trebuie acel articol si nu am primit nici o plangere in legatura cu articolul (cu exceptia dumneavoastra) .
Si da , am 18 ani , nu sunt un om trecut prin viata , abia de-acum ma asteapta greul in fata si nici nu-mi permit sa pot spune ca stiu mai multe decat cei din jurul meu , mai ales cei mai in varsta decat mine .
REPET: DACA NU VA PLACE MODUL IN CARE REDACTEZ UN ARTICOL MAI BINE NU-L MAI CITITI!!!

Sper ca m-am facut foarte inteles si ma scuzati ca nu am raspuns mai repede dar am fost ocupat in viata reala .

Tagged , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *