Uncategorized

Comportamentul nostru

Comportamentul stim cu totii ce este … totusi eu mi-am permis sa-mi fac o propie teorie :
Comportament – este o actiune desfasurata in exterior prin deciziile si gandirea noastra din interior .
Adica GANDESC > MA MANIFEST !
Foarte important este cum ne comportam cu cei din jur . Nu uitati ca modul de comportament de azi fata de o persoana poate fi modul de comportament de maine a acelei persoane fata de tine .
Multe teorii sunt realizate despre acest termen ,,comportament” , dar totul este o teorie . Practic , parca totul difera. Acum am sa va vorbesc din punct de vedere practic , din punctul meu de vedere .
Am intalnit cazuri in care am gasit persoane arogante cu care nu puteam tine o discutie ,,normala” , in toate sensurile cuvantului , dar cu care am invatat sa ma comport frumos prin diferiti itemi .
Nu uitati ca prin felul de a vorbi si de a va comporta va faceti o ,,imagine” in lume . Lumea foarte mult , eticheteaza in urma actiunilor tale (adica in felul in care te comporti ). Ceea ce conteaza nu este numai exteriorul ci si ,,imaginea interioara” .
Pentru a fi mai pe inteles voi da un exemplu:
Daca te comporti frumos cu o persoana si ii vorbesti frumos , dar in schimb tu te gandesti cum sa scapi mai repede de acea persoana nu este bine . In primul rand acea persoana nu are cum sa afle ceea ce tu ai gandit , pentru ca in gandul nostru (universul nostru) noi suntem singurii stapani , nimeni nu poate sti ceea ce gandesti ; dar conteaza foarte mult pentru tine . Respingand acea persoana din interior , singuri , prin subconstient o sa va invatati sa ocoliti acea persoana , ceea ce nu este bine .
Daca dati de exemplu de o asemenea persoana si nu vreti sa aveti de-aface cu ea/el pur si simplu nu mai va intalniti cu acea persoana , dar sa decurgeti la ce am scris mai sus nu este bine.

*Tot ce am scris este parerea si ,,viziunea” mea fata de o astfel de situatie !!!
Tagged , ,

About Mihai Viorel Dragomir

2 thoughts on “Comportamentul nostru

  1. Interesant articolul. Imi place cum iti exprimi parerile dar, sunt cateva greseli gramaticale pe care le'ai comis. Fara suparare! Si incearca sa nu te mai repeti: ai scris in ultima fraza de prea multe ori cuvantul 'persoana'. Sper sa nu te supere ca'ti spun toate astea!

  2. Eu intru pe blog in fuga daca as putea spune , si ma gandesc cum sa scriu un articol la care as putea scrie 30 de pagini sa il fac intr-un articol mai scurt pe blog. Scriu foarte repede si ce-mi vine in cap , informatiile le impachetez si le transmit pe blog fara sa ma uit pe monitor cand scriu .
    Daca sunt greseli de scriere imi cer scuze , dar nu prea am timp si din nou nu am timp sa le iau la rost sa le rectific . Daca pe cineva deranjeaza acest lucru imi cer scuze ; eu vreau ca mesajul sa fie bine transmis .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *