Uncategorized

Tratament electroderm de cosmetica

     Pe parcursul tratamentului undele electrice actioneaza direct asupra pielii si determina reactii fizice si chimice. Electrodermul apartine familiei de electrocosmetice, iar in cadrul acestora se incadreaza in grupul aparatelor care functioneaza pe baza de inalta frecventa. In tuburile de sticla gazele rare utilizate cel mai frecvent sunt argonul (rosu) si neonul (albastru). Sub efectul curentului aceste gaze se ionizeaza. Culoarea gazelor se vede foarte bine in portiunea de sticla a piesei manuale. Cand apropiem capul de tratament de piele se produc scantei si astfel se elimina ozon cu efect dezinfectant.

     Ca urmarea a tratamentului cu electroderm vasele sanguine se dilata, iar circulatia locala a pielii se imbunatateste. Aprovizionarea celulelor cu substante active este stimulata si procesele de constructie si regenerare celulara vor fi primordiale. Ozonul rezultat este excelent pentru utilizare ca dezinfectant dupa tratament, pentru contractie sau la reglementarea hiperfunctionarii glandelor sebacee. Datorita efectului usor de uscare, imbunatateste vizibil starea tenului gras seboreic.

     Efectele tratamentului cu electroderm:
– antiseptic
– astringent
– reglementarea functionarii glandelor sebacee de uscare
– stimularea metabolismului
– intarirea preretilor vaselor sanguine
– stimularea circulatiei sanguine

     Indicatii pentru efectuarea tratamentului:
– piele cu porii dilatati
– ten impur acneic
– ten seboreic
– producere in exces a sebumului
– caderea parului
– matreata
– antisepticizare dupa curatare

    Sunt doar cateva informatii utile pe care trebuie sa le stii pentru un tratament electroderm cosmetica. O multime de persoane incearca acest tratament revolutionar care, se dovedeste, a avea succes. Modul in care aratam si ne afisam in public conteaza foarte mult, motiv pentru care trebuie sa acordam mai multa atentie.
    Pe premisa ”prima impresie conteaza”, problemele dermatologice trebuiesc diminuate aproape definitiv sau pana nu vor mai exista astfel de probleme, fiindca este deranjant atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau.
    Esti pregatit pentru o noua schimbare in viata ta? O schimbare care te va intinerii si te va face sa arati fresh.
Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *