Uncategorized

Terapii naturiste: Pro sau contra?

Tot vedem in publicatii si la tv publicitate in ceea ce priveste minunatele terapii naturiste. Sunt de parere ca anumite plante sunt bune si recomandate spre consum doar ca unele, desi li se fac atata publicitate, este o pacaleala pe fata. Eu beau ceai de tei, de menta, de macesi etc., sunt foarte bune si-mi plac. Exista anumite plante din care se fac ceaiuri pentru a calma anumite dureri, pentru remedierea usoara a unor probleme si ma bucur sa vad ca natura lucreaza pentru noi, asa cum a facut-o intotdeauna iar noi nu stim sa multumim naturii pentru asta, in fine…
Mi se par o porcarie si o pacaleala pe fata acele „terapii naturiste” care pot vindeca cancerul. Nici-o planta din lume nu poate vindeca o celula autodistructiva. Hai sa deschidem ochii si sa privim realitatea. Vedem in ziare cum vin ei cu exemple, cum ca x s-a facut bine consumand acel ceai. X-ulescu s-a facut bine prin alte metode si acum vinde publicitate contra cost pentru fraierii care se lasa pacaliti si vor cumpara. Atat de penibili au ajuns unii, sa faca bani pe seama…bolnavului, saracu’, care cumpara in speranta ca va fi bine cand el defapt, nu stie ca nu se va intampla nici-o minune de la acel ceai, singura minune venind de la Dumnezeu, daca e.
Cancerul nu este o boala tratabila prin plante, cel putin pana la ora actuala. Nici in viitorul apropiat nu va fi si nici in viitorul indepartat. Procesul de autodistrugere a celulelor nu poate fi stopat si distrusa cauza printr-o cana de ceai din „planta minune”. Daca ar fi asa usor, vedetele bolnave de cancer ar cumpara tone de asemenea plante si ar bea ceaiuri pana ar face cursul apei in natura, vorba aceea: „daca ei n-au bani pentru asa ceva, atunci cine?”
Remediile naturiste le recomand in consum pentru rezolvarea problemelor mici si care pot da randament la plantele respective si asta in defavoarea pastilelor si la tot felul de chimicale. Insa opriti-va cand vine vorba de ceva mai grav si meditati. Nu mai credeti tot ce va este servit fiindca multi nu au scrupule, se gandesc doar cum sa va pacaleasca sa va ia banii. Boala nu este o joaca iar orice zi pierduta, in anumite circumstante, va face mai mult rau.

Voi ce parere aveti? Terapii naturiste sau clasicele medicamente? Credeti in vindecarea cancerului prin intermediul anumitor „plante minune”?

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

4 thoughts on “Terapii naturiste: Pro sau contra?

  1. Depinde foarte mult de stadiul tumorii si de natura acesteia, parerea mea este ca doar in primele stadii puteam actiona cu anumite suplimente din plante, alaturi de medicatia clasica. Probabil ca acele persoane care s-au vindecat doar folosind un ceai, fie au fost diagnosticate gresit si nu au avut niciodata cancer, fie presa incearca sa gasesca un subiect interesant. Exista si produse bune cu extracte din plante, care pot fi folosite ca adjuvante in terapia citostatica, unul din acestea fiind Tiens Hsien Liquid. Are un pret piperat, dar pentru cei care au posibilitatea cred ca se merita. Medicatia alopata in cazul tratamentului cancerului este prioritara. O alta problema in acest sens o constituie medicamentele noi, care nu au fost suficient testate, si ale caror reactii adverse se observa direct pe pacienti. Din nefericire, datorita costurilor mari in cerecetare nu se mai asteapta suficient de mult timp pentru aprobarea de punere pe piata.
    Si da, mai sunt si minuni, cand Dumnezeu vindeca.

  2. Cancerul NU E O BOALA asa cum ni s-a facut cunoscut de cei care se imbogatesc pe seama celor care au dat crezare acestei minciuni, ci e un semn de alarma, ca organismul e in dezechilibru. Atunci cand se da diagnoza ca ai cancer, acele simptome ar trebui intelese ca semnal de alarma si nu semnal ptr. a fi combatut cu chimicale, ca si chemoterapia. Asa ca cei care au inteles acest lucru, si prin alimentatie NATURALA si-au pus in echilibru din nou organismul, si-au revenit la normal, sau in termenii mult mai adorati de societate, am putea spune ca au scapat de cancer. Si da, acest lucru este cert, insa inteleg ca cei care inca cred, SUNT CREDULI stiintei si informatiilor care le-au primit si le mai primesc din partea mafiei medicale, vor accepta greu sau mai deloc realitatea.

    Medicina e o stiinta infiintata ptr. a profita de pe urma omului credul, si nu ptr. a o insanatosi. Medicina te tine in viata atata timp cat poate castiga pe seama ta. Daca te-ar insanatosi, n-ar mai avea ce castiga, asa ca e contraproductiv sa-ti doreasca insanatosirea.

  3. "Mi se par o porcarie si o pacaleala pe fata acele "terapii naturiste" care pot vindeca cancerul. Nici-o planta din lume nu poate vindeca o celula autodistructiva."

    O porcarie e sa crezi in gogorita celulei autodistructive. O porcarie e sa fii CREDUL. Daca plantele nu pot vindeca, singurele care "sunt vii", au "viata" in ele, atunci cine? Chimicalele? Ma faci sa rad. De cand, si de unde pana unde pot vindeca otravurile, caci medicamentele, chemoterapia si tot ce-ti ofera industria farmaceutica implicit cea medicala, sunt chimicale. De cad a ajuns ca ceea ce e fabricat de mana omului, sa fie mai eficient decat natura? Si culmea ca exact oamenii astia ca si tine, pe de alta parte o dau cu dumnezeu si marea lui si minunata lui creatiune. Pai atunci n-ar fi la mintea cocosului ca NATURA e mai EFICIENTA decat chimicalele(produs omenesc)??? Voi astia care-l aveti pe dumnezeu in gura de dimineata pana seara, in realitate va incredeti mai mult in propria voastra creatie decat in a lui. Asta-i ipocrizie curata,nu? Ce sa mai, cre(s)tini, dar cand vine vorba de sanatate, OMUL e mai capabil. Fugiti toti la Medici, adica la OM, va lasati tratati cu produs omenesc(chimicale), iar apoi afirmati: "Cu ajutorul lui dumnezeu, ma voi vindeca" Cat de ignorant trebuie sa fie un asemena om, ca sa faca asa ceva?! Oho, si e plina lumea de asemenea specimene, caci practica asta e la ordinea zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *