Uncategorized

Respectul fata de profesori

Am vazut, de curand, pe internet, cateva filmulete care circula din share in share. Este vorba de cateva eleve care se filmau pe la ore facand misto in stanga si-n dreapta, chiar si de profesorul care se chinuia sa le explice cateva lucruri inutile la oi. Ulterior, in urma comentariilor primite, video-urile au fost sterse. Pacat! Doream sa le pun si eu in acest articol. In fine! Nu asta ma opreste sa scriu acest articol.
Mi se pare o lipsa de respect totala venita din partea acelor proaste care se cred „jmeckere” fiindca fac misto de profesor. Tu, care singurul lucru pe care-l produci este matreata, iti permiti sa te tragi de bracinar cu un profesor? Dar defapt, ce este un profesor? Un babalac, saracu’ de el, care a invatat pe branci, si-a terminat niste studii si a trecut prin examene mult mai grele decat examenul de bacalaureat pentru a ajunge intr-un loc in care este prost platit si in care cotofana lu’ ma-sa paste iarba, isi permite sa faca misto de el. Eu, ca profesor, n-as sta cu mainile in san si as lua toate masurile legale necesare pentru a-i opri „jmekeria” din cap lu’ aia, care defapt, e o cretina si jumatate care asculta manele in pauza si in ore sparge seminte si le pune in banca. E normal sa-ti bati ___ de profesor, voi care va etalati studiile, tu cu 10 clase si alea trecute cu nota 5 si 6 si el care a facut o facultate, un master, a dat zeci de examene si a muncit pe branci pentru a ocupa un post de profesor.
In Japonia, singurii care nu se apleaca in fata conducerii statului sunt profesorii fiindca ei stiu ca fara profesori, nu ar exista educatia elevilor. In Romania, o p___a proasta isi permite sa sparga seminte la ore cu profesorul si sa-l ia la misto. D’apoi sa-mi mai zica cineva ca-s comunist dar aia mica merita o paruiala sanatoasa. Dar stai, ca nu are voie, legea aparand drepturile elevului dar drepturile profesorului unde sunt? Imi e sila de sistemul de invatamant din Romania si cand vad atatia tineri prost crescuti, imi pusca vena si sa zic: „Duceti-va dracu’ de plozi analfabeti!”.

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *