Uncategorized

Nenea, cat e ceasul?

„Nenea, cat e ceasul?” si nu intreb de ora. Vin Sarbatorile de Iarna si e vremea cadourilor. Desigur, merita sa faci oricand cadouri, nu doar de Sarbatori, ci de fiecare data cand simti nevoia si vrei sa faci asta. Astazi doresc sa ma raportez doar la prilejul de a face cadouri de Sarbatori. Familia, persoana iubita, prietenii, tot cercul nostru in care ne desfasuram activitatea, cu totii trebuie sa primeasca un „Multumesc” printr-un cadou si un gest, cum ar fi o imbratisare.
Cel mai bun cadou consider ca este cadoul care este purtat. O haina, un pantof, un lantisor sau mai bine, un ceas. Cu totii purtam ceasuri de mana si acesta reprezinta un accesoriu foarte util. Poti cauta ceasuri dama pentru mama sau iubita intr-un magazin de ceasuri online, fara sa mai fii nevoit sa pui haina pe tine si sa pleci la un magazin fizic. Curierul iti aduce comanda acasa intr-un timp foarte scurt si poti plati ramburs (la primirea comenzii). Poti sa-ti alegi modelul pe care-l consideri cel mai frumos pentru persoana caruia vrei sa-l daruiesti. Ai o gama variata la dispozitie iar pentru prietenii tai, poti sa gasesti ceasuri barbati ieftine la un pret foarte bun si care au un design foarte atragator. „Foarte tari. Isi merita toti banii”, a fost reactia mea cand am rasfoit paginile site-ului si m-am uitat pe catalogul cu produse disponibile in stoc. „Am sa ma pregatesc”, mi-am spus. Cu gandul ca nu mai e mult pana Craciunul ne bate la usa, deci trebuie sa ma mobilizez. Anul acesta o sa fiu un Mos Craciun ceasornicar. Ho-ho-ho! Pardon, Tic-tic-tac!

Pregateste-te din timp si nu lasa timpul sa treaca. In perioada Sarbatorilor poti gasi ceasuri de mana la reducere si poti profita de asta pentru a cumpara ceasuri la un pret mai scazut decat cel initial. 

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.