Uncategorized

PAM-PAM !

In urma sondajului facut , blogurile VIZIUNI DIN VIATA si POEZII DESPRE POEZII raman separate .
Va multumesc pentru opinia voastra exprimata prin vot !

Am inceput sa realizez o noua serie de poezii : POVESTE IN VERSURI ! Povestile nu se scriu doar ca un articol , se scriu si ca poezie. Vreau ca acesta sa fie un stil nou si pe care eu vreau sa il adopt. Am cautat si pe internet si nu am mai gasit aceasta idee. Daca voi ati gasit…va rog dati-mi de stire .
Ideea este ca niste povesti vor fi transpuse in poezie. Povestile sunt facute de mine , cat si transpunerea in versuri tot de mine . Sper sa va placa poeziile de acest gen.
Va anunt ca am mai facut o astfel de poezie , daca doriti sa o cititi , dati click pe urmatorul link : POVESTE IN VERSURI – Copilul strazii .

Si pe final am zis sa aduc la cunostinta celor care imi ofera mesaje mai putin placute urmatoarele lucruri (ca sa nu se mai oboseasca sa tasteze niste intrebari ,,inteligente” ) :
– imi rezerv dreptul de a scrie ce vreau pe blog
– imi rezerv dreptul de a selecta banner-ele care apar pe blogul meu
– imi rezerv dreptul de a selecta blogurile pe care le adaug in blogroll
– imi rezerv dreptul de a selecta comm-urile pe care le aprob pe blog
– imi rezerv dreptul de a nu raspunde la mesajele jignitoare si care cuprind insulte : la adresa mea , la adresa blogului si a continutul acestuia sau la citititorii blogului .
– imi rezerv dreptul de acum inainte- la cei care imi trimit astfel de mesaje neprimitoare- de a va publica pe internet adresele de mail .
– imi rezerv dreptul de a denunta orice plagiat …asa ca nu incercati sa furati continutul blogului fiindca va denunt !

*DOAR PENTRU PERSOANELE DE LA CARE PRIMESC MAIL-URI „URATE” !

De acum inainte voi lua masuri impotriva persoanelor care isi exprima nemultumirea folosind cuvinte jignitoare sau injurii si impotriva celor ce distribuie continutul blogurilor mele pe alte site-uri .

About Mihai Viorel Dragomir

3 thoughts on “PAM-PAM !

  1. @C.L.M. : Nu le ofer atentie.Doar am vrut sa se ia la cunostinta ca de-acum inainte cei care vor face lucruri ,,urate" vor fi sanctionati . Si eu te pup :-*
    @Raisa : Ai dreptate ! Nu pun la suflet , doar am anuntat ca voi lua masuri impotriva acestor persoane !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *