eadv

Imbunatateste-ti zambetul cu serviciile de stomatologie generala, de la ISMED

O frica foarte comuna pe care o au majoritatea persoanelor este cea de a ajunge pe scaunul dentistului. De ce? Cabinetele stomatologice sunt asociate, inconstient, de multi oameni, cu durerea. In urma cu multi ani, cand tehnologia nu permitea gasirea metodelor prin care pacientii sa nu mai aiba dureri in timpul procedurilor stomatologice, mersul la dentist nu era un lucru pe care sa ti-l doresti. Insa, din fericire, suntem in era in care putem sa mergem la dentist, fara frica.

ISMED este o clinica stomatologica din Suceava, unde se ofera servicii de chirurgie oro-maxilo-faciala, implantologie, estetica faciala si stomatologie generala, unde poti sa rezolvi orice tip de problema ai avea din punct de vedere dentar.

 

Ce servicii de stomatologie generala ofera cei de la ISMED?

 

  • Profilaxie
  • Endodontie
  • Cariologie
  • Protetica dentara

 

Daca resimti durere in zona dintilor, poti veni la aceasta clinica pentru consultatie. In functie de caz, s-ar putea sa ai nevoie si de realizarea unei radiografii dentare. Ai nevoie de un detartraj sau o curatare profesionala a dintilor? ISMED ofera aceste servicii, prin care tu sa te poti bucura de un zambet sanatos.

Daca te confrunti cu probleme ce tin de stomatologie generala sau probleme mai grave, ce necesita interventii chirurgicale, ISMED este locul potrivit in care sa poti sa iti ingrijesti dantura.

 

De ce ar trebui sa mergi periodic la stomatolog?

 

  1. Ca sa identifici problemele dentare din timp

 

Vizitele periodice la stomatolog sunt foarte importante pentru a mentine sanatatea dintilor tai. Chiar daca nu ai dureri sau simptome evidente, vizitele periodice o sa te ajute sa identifici posibilele probleme din timp, pentru a nu ajunge la situatii mai grave. Spre exemplu, o carie depistata la timp va putea fi rezolvata intr-un timp foarte scurt. Daca aceasta nu este tratata la timp, se poate ajunge la tratamentul pe canal, care se desfasoara pe o perioada mai lunga de timp, pana se inlatura infectia din zona respectiva. De asemenea, o carie care nu este tratata la timp poate duce chiar la pierderea dintelui sau a maselei.

 

  1. Pentru tratarea problemelor de la nivelul gingiei

 

De sanatatea gingiei tale depinde rezistenta dintilor. In momentul in care gingia este afectata, pot aparea afectiuni ce pot duce chiar la tratamente chirurgicale. In cazul inflamatiei gingivale, medicul stomatolog te va putea ajuta sa gasesti solutii care sa reduca inflamatia, ca sa nu ajungi la probleme mai grave.

 

  1. Pentru o curatare profesionala

 

Din pacate, spalatul regulat pe dinti si folosirea atei dentare nu pot elimina complet tartrul. De aceea, daca vrei sa ai un zambet sanatos si dinti ingrijiti, vizitele regulate la stomatolog sunt foarte necesare.

Prin vizitele regulate la un cabinet stomatologic vei putea identifica afectiunile din timp. Acest lucru poate fi benefic pentru tine pentru ca o sa te scuteasca de proceduri medicale mult mai complexe, care necesita un timp de rezolvare mult mai indelungat si de asemenea, preturi mai mari.

Daca vrei sa ai un zambet sanatos si stralucitor, apeleaza la clinica stomatologica ISMED, unde o sa intalnesti medici specializati, tehnici de lucru moderne si materiale de calitate folosite pentru tratamentele dentare.

 

Contact:

0770 823 823

contact@ismed.ro

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *