Uncategorized

Fotografii de nunta

Fotografia este arta, ea capteaza momentul fericirii noastre in amestecul fin de culori. Este magic, ceva obtinut prin munca si profesionalism. Rezultatul final este uimitor, un om si un aparat, felul cum acestia comunica si lucreaza impreuna aduce zambete pe buzele noastre. Nu e usor sa te intelegi cu el, trebuie sa stii cum sa-l abordezi, cum sa-i reglezi luminozitatea, intensitatea culorilor, focalizarea si multe altele.
Fotografiile de nunta au fost cele mai iubite fotografii, conform unui sondaj realizat de americani. Este momentul fericirii absolute, momentul cand ne casatorim cu persoana pe care o iubim. Sunt gelos pe fotografi, ei mereu participa numai la aceste momente frumoase in vietile oamenilor, in acelasi timp se distreaza dar si munceste. Asa job… cine nu ar vrea? Dar nu toti avem talent pentru asa ceva, da…trebuie talent. Trebuie un ochi de artist, sa vada acolo unde trebuie sa fie, sa vada ce trebuie sa fotografieze, ce elemente sa scoata in relief etc.

Fotografia trebuie sa fie cu adevarat catalogata ca fiind arta, fiindca ea are capacitatea de a reda sentimentele traite in acele momente unice. Privind la o fotografie bine realizata, poti determina sentimentele oamenilor din acele momente.
Fotografia are capacitatea de a opri timpul in loc, in momentul proiectarii fotografiei. Vom fi mereu in acel moment, pe acea hartie speciala. Indiferent daca noi imbatranim sau nu, vom fi in acelasi local, eu ginere iar tu mireasa. La fel de tineri, la fel de speciali, la fel ca pana acum. Am ocazia sa te vad in rochia de mireasa de fiecare data cand doresc, sa fie noaptea nuntii noastre in fiecare seara, sa-ti simt acelasi parfum de fiecare data. Imi e dor, sau poate nu chiar asa te rau, fiindca te revad, printre filele albumului de fotografii. Acelasi zambet mirific care m-a cucerit, acelasi chip de inger si aceiasi ochi negrii, superbi, care m-au atras precum un magnet. Si cate alte amintiri imi mai trezesc fotografiile astea,imi deruleaza momentele frumoase petrecute alaturi de tine, cu ceva ani in urma. Stai ghemuita langa mine iar impreuna derulam o fila din viata noastra. Doar atat? Da, doar atat. Fiindca nu sunt deajunse fotografiile sa ne redeschida atatea amintiri frumoase cu noi doi. Te iubesc, te sarut vinovat pe gura si-ti simt atingerile moi ale buzelor tale. Da, vinovat! Sunt vinovat intreaga viata ca am iubit si iubesc dar sunt fericit…suntem fericiti, iar asta e tot ce conteaza.
Suntem ciudati, dupa atata timp. Noi am fost altfel, am fost noi, in universul nostru, univers in care iubirea reprezinta suprematia. Noi nu ne-am racit, dupa atatia ani, suntem aceeasi din prima zi. Sa iubesti? E o prostie spun unii. Sa iubesti? Dureaza 3 ani si pe urma gata. Sa iubesti? Iubesti pana iti gasesti pe altul/alta. 
Prostii… Sa iubesti inseamna cu adevarat sa traiesti.
constantinbutucstudio.ro fotograf de nunta in bucuresti a fost alaturi de noi si ne-a fotografiat la nunta noastra. El este omul care a fost martor la cel mai frumps moment din viata noastra si ni l-a „capturat” in imagini. Sa fim mandrii? Da, trebuie. Munca, profesionalism si excelenta. Ne bucuram la maxim de minunatele fotografii pe care le rasfoim aproape zi de zi.

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *