Uncategorized

Daca ai nevoie de ceva, cauta in mica publicitate

Sunt genul acela de persoana care nu se sfieste sa zica ca cumpara produse la SH. De multe ori nu ne permitem sa cumparam un produs nou sau acel produs dorit nu-l mai gasim deloc pe piata si singura modalitate de-al avea este de-al cumpara de la cineva. Lucrul SH poate fi de multe ori la fel de bun ca lucrul nou din magazin, conteaza cat de bine a fost intretinut de primul proprietar.
Pana in prezent, mi-am cumparat multe lucruri de pe site-uri de anunturi online, cum ar fi: scaun de birou, telefon, camera foto etc.
Nu a trebuit sa fac un efort prea mare sau sa ma deplasez prea mult, doar pana la birou sa-mi iau laptop-ul, l-am pus pe picioare, am inceput sa caut lucruri pe un site de anunturi online gratuite, am dat un telefon, m-am intalnit cu propietarul si-am luat produsul. In cativa pasi simplii, am avut produsul dorit. Acum e bine, le am langa mine si-si fac treaba foarte bine. Le am de ceva timp si nimic nu s-a stricat, dupa cum se asteptau unii. Eu ma declar complet multumit de servicii si calitatea produselor. Nu au exista niciodata tepe si nu am auzit pe nimeni care sa se planga precum ca nu ar fi ceva in regula.
Eu ma ocup de arta cumparaturilor si fac cumparaturi cu cel mai mare drag, chiar si din mediul online. Fara astfel de site-uri, astazi imi lipseau foarte multe lucruri, fiindca nu reuseam sa strang banii necesari pentru a mi le cumpara noi, din magazin.
Un lucru cumparat la mana a doua, poate avea o viata indelungata in mainile tale fiindca conteaza cat de mult ingrijesti acel lucru si cata atentie ii acorzi. Cu cat ai mai multa grija de un lucru, cu atat te poti bucura mai mult de el.

Tu cumperi produse de pe site-uri de anunturi online?
Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *