eadv

Cum va arata petrecerea din anul acesta in contextul pandemiei?

Anul 2021 ramane la fel de special precum anul 2020, chiar daca oamenii aveau mari asteptari de la acest an referitor la situatia pandemiei. Lucrurile nu par ca se imbunatatesc, restrictii tot apar, dar cu toate astea, trebuie sa mergem inainte si sa ne adaptam. Lucrez de peste un an de acasa si imi convine acest aspect. Ma simt productiv chiar si in dormitorul propriu si nu mai este necesar sa pierd atat de mult timp pe drum, in fiecare dimineata, pentru a merge la lucru.

Lumea si joburile se adapteaza conditiilor actuale de trai. Nu putem ramane pe loc sau sa renuntam in contextul actual. Este o perioada mai dificila din vietile noastre, dar peste care vom trece cu bine impreuna.

Asadar, in cazul actual, cum va arata petrecerea din acest an?

Ce va pot spune pentru inceput este faptul ca va fi total diferita comparativ cu anii precedenti. Respectand toate masurile in vigoare si fara efortul de a ne deplasa de acasa, petrecerea va avea loc online, folosind o aplicatie cunoscuta de video call.

Ne vom cumpara cu totii, unii altora, cadouri si le vom trimite prin serviciul de curierat. Nimeni nu despacheteaza cadoul primit pana la data si ora stabilita, moment in care ne vom conecta cu totii si vom despacheta cadourile in fata camerei web. Este o petrecere inedita, nu-i asa?

Avem si o tema stabilita pentru cadouri: amuzante! Valoarea cadoului nu trebuie sa depaseasca 50 lei.

Ne-am extras unii pe altii folosind o aplicatie, exact ca atunci cand se extrag biletelele pentru Secret Santa, doar ca online.

Avand in vedere ca am extras o persoana din zona de conducere a companiei, o persoana care e mai pe bogatie asa si ii place sa isi etaleze achizitiile scumpe pe care le face, m-am gandit sa ii cumpar un cadou amuzant personalizat de pe https://www.3gifts.ro/hartie igienica cu bancnote de 500 euro imprimate pe aceasta. Il consider un cadou util fiindca va folosi hartia igienica in fiecare zi, cat si amuzanta. Nu am avut alta idee de cadou pentru el, daca aveti voi idei de cadouri pentru colegii de birou, va rog sa mi le lasati scrise in sectiunea de comentarii.

Sunt nerabdator sa ii vad expresia fetei in momentul in care va despacheta cadoul din partea mea. Satisfactia este si mai mare cand ma gandesc ca toti colegii vor fi prezenti si o sa ”savureze” acest moment din fata calculatorului.

Tagged ,

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *