eadv

Cafeaplus.ro – sprijinul spatiilor HoReCa din Suceava, dar si din oricare alt colt al tarii!

Cafeaplus.ro – sprijinul spatiilor HoReCa din Suceava, dar si din oricare alt colt al tarii!

Ti s-a intamplat vreodata sa ceri cafea la o unitate HoReCa si personalul sa te informeze ca nu o pot oferi? Destul de penibil, nu? Mai ales in acele dimineti in care doar cafeaua te poate pune pe picioare. Astfel de incidente, daca le pot numi asa, nu se intampla in Suceava, acolo unde Cafeaplus.ro este un sprijin devotat pentru spatiile HoReCa.

Despre Cafeaplus.ro trebuie sa stii ca este un furnizor cu ani de experienta pe piata cafelei din Romania si isi are sediul in Suceava. Nu doar ca ofera cafea de inalta calitate, ci si aparate de cafea pentru orice fel de nevoi: birou, spatiu HoReCa, cafenea si asa mai departe. Asadar, daca vizitezi Moldova stii din start ca esti intr-o mini lume a cafelei, iar daca esti din Moldova probabil cunosti deja acest lucru.

Colaborarile cu Cafeaplus.ro fac ca spatiile HoReCa din zona Moldovei sa fie mereu in centrul atentiei!

Poate ca in Moldova nu cafeaua este cea care ii intereseaza pe turisti, insa contribuie intr-o mare masura la stimularea interesului pentru ceea ce ii inconjoara. Asadar, o cafea boabe preparata asa cum trebuie, ofera energie, incarca bateriile oricui pentru a incepe vizita plaiurilor moldovenesti.

Detinatorii de spatii HoReCa in aceasta regiune a tarii sunt avantajati si de proximitatea geografica in ceea ce priveste colaborarea cu Cafeaplus.ro. In acest fel, colaborarile sunt mai strans legate, Cafeaplus.ro putand astfel sa ofere servicii de asistenta tehnica de inalt nivel intr-un timp foarte scurt.

In plus, sa nu mai vorbim ca la Cafeaplus.ro este diversitate. Ceea ce inseamna ca fiecare unitate de cazare isi poate alege aparatul de cafea in functie de exigentele unitatii de cazare. Poate fi vorba de aparate profesionale, semiprofesionale sau oricare altele din cadrul magazinului online cafeaplus.ro.

Consumabile de la Cafeaplus.ro – pentru ca meriti doar dimineti perfecte!

Si la capitolul consumabile aparate de cafea, Cafeaplus.ro isi intampina publicul cu diversitate. De ce? Pentru ca tu, din postura de client sau de cumparator, trebuie sa primesti tot ce e mai bun, respectiv sa oferi tot ce e mai bun.

Asadar, gasesti la cafeaplus.ro capace pentru paharele de carton si o multime de ceaiuri Greenfield – exista un meniu destinat exclusiv lor pe site.

Atentie! Profita de promotia de la Cafeaplus.ro – comanda 10 kg din orice sortiment de cafea vrei tu si mai primest inca 1 kg gratuit (ofera valabila doar in magazinul fizic din Suceava). Avantajul urias la achizitiile de pe site se refera la transportul gratuit pentru comenzi de peste 300 RON. Mai multe detalii regasesti in cadrul magazinului oficial cafeaplus.ro.

 

Tagged , , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

3 thoughts on “Cafeaplus.ro – sprijinul spatiilor HoReCa din Suceava, dar si din oricare alt colt al tarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *