Uncategorized

Ce este ,,lauda” ?

„Lauda de sine nu miroase-a bine.” 

Exista oameni care fac diferite realizari si nu spun nimic , altii sunt modesti si spun ca ,,atat au reusit” iar altii se lauda cu realizarile lor de parca nimeni nu a mai facut ce au facut ei . De ce asa ?
A disparut lumea de pe Pamant si nu mai are cine sa-ti observe reusitele si acum le scoti singur in evidenta ?

Din punctul meu de vedere este penibil sa vorbesti ca o moara stricata despre cat de bun esti , despre cate lucruri faci si alte chestii…plus ca acest lucru daca se petrece pe o perioada mai lunga de timp ajungi sa ramai singur , fiindca astfel ii distantezi pe cei din jur de tine .Oamenii se plictisesc in prezenta acestor persoane…

Sa fac ca o notare : In articol vorbesc despre ,,lauda excesiva ” sau ,,lauda obsesiva” …pentru ca defapt , toti ne laudam cu reusitele noastre , dar stim cat gramaj sa acordam la cuvintele noastre , iar acest lucru este de respectat.

Vreau sa va spun si sursa ideii pentru ziua de astazi .
In timp ce eram pe facebook , un fost coleg de clasa a scris pe pagina lui (adica a inceput sa se laude) cate fete a avut el pana acum. Jalnic si patetic…parerea mea. Nu cred ca asta este un motiv de lauda si ar trebui sa-i fie rusine .
,,Prietene” , un singur mesaj am pentru tine (mesaj din care cred ca reiese tot ce am de zis despre acest tip de lauda) : Baiatul care a avut mai multe fete ar trebui sa stie ca lucrurile ieftine atrag multi clienti !

About Mihai Viorel Dragomir

4 thoughts on “Ce este ,,lauda” ?

  1. Nici mie nu imi plac genul asta de persoane si mereu am considerat ca ceilalti trebuie sa ne laude sau sa se madreasca cu noi nu sa scoatem asta in evidenta,plus ca uni fac din lauda asta ,din tantar armasar.Probabil prietenul tau nu a avut nici o fata :)) multi fac asa ca sa se credea si ei cine stie ce. :-j dar nu stiu ce obtin cu asta, a da nimic.

  2. Totul in exces dauneaza… Si modestia in exces poate fi enervanta.
    Si cand intalnesc genul de oameni muuult prea laudarosi si… ca fostul tau coleg, am asa un chef de a le distruge visele in care ei sunt di'ta mai minunatiile >:)

  3. Urasc oamenii astia… mai ales baietii care se lauda cate fete au f***t ei.
    Sau fetele care se lauda cate haine are si cat de multi baieti se dau la ea !! off .. intre cer si pamant multi prosti mai sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *