Uncategorized

In ordine de idei

Acum cateva zile am scris articolul O copilarie tehnologica ; astazi am gasit ceva interesant in completarea acelui articol , priviti :

Sursa : facebook.com

Cred ca daca s-ar preda asa alfabetul copiilor. , sigur inteleg mai bine :)) Acum mai facem si noi haz de necaz.

Stiu ca eu nu am recomandat filme , dar pe acesta trebuie sa il recomand. Tema filmului este diferita de toate celelalte filme , este o lectie de viata ; adica actiunea filmului este inspirata din realitate. In rolul principal este frumoasa actrita , Jennifer Love Hewitt šŸ˜” .
Tema filmului: Ce faci atunci cand ai o familie de intretinut (sot si 3 copii) , ai datorii peste datorii iar banca la care ai restante urmeaza sa te execute silit ? (adica sa ramai fara casa) .Jennifer incearca sa-si caute de munca , fiindca sotul ei este accidentat la picior si nu mai poate munci iar singurul loc de munca pe care l-a gasit este la un salon de masaj , doar ca salonul de masaj mai ascunde si alte lucruri. Nu va spun mai multe , insa vizionand filmul veti vedea cat de departe poate sa ajunga o mama pentru copii ei .
Filmul se numeste : The Client List (2010) . Sper sa va placa…

In alta ordine de idei , va invit sa cititi ultima poezie scrisa de mine care se numeste ,,Rezumat” si reprezinta un mic rezumat a unor concluzii trase de mine , din toata vietisoara mea traita pana in prezent šŸ˜€ . Daca vreti sa o cititi , dati click pe urmatorul link : REZUMAT ! <===Click aici <===

Tagged , , , , , , , , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

4 thoughts on “In ordine de idei

  1. @Rose : Ma bucur ca ti-a placut ! Vizionare placuta >:d<
    @Raisa : oki šŸ˜€
    @S. : da :)) Nu cred ca este serial , pe net am gasit The Client List 2010 (un film) si 2012(alt film) , dar tot Jennifer joaca in ambele filme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *