Uncategorized

Ziua Sf.Valentin

Ce este Sf.Valentin ? Este o sarbatoare de origine americana care a fost preluata de romani si se sarbatoreste astazi , 14 februarie .
Sa nu se inteleaga ca am ceva cu faptul ca sarbatoarea este ,,preluata” …nu am absolut nimic impotriva , din contra…imi place .Este o sarbatoare care semnifica armonia , iubirea si caldura sufleteasca .
Sunt persoane care sunt si contra acestei sarbatori , desi nu inteleg de ce anume… Nu este zi libera deci nu afecteaza pe nimeni , doar pentru faptul ca este preluata de la englezi ? Pai da…o sa sune ironic dar… suntem de acord sa le preluam limba , sa vorbim limba lor …cateodata vorbim engleza mai bine decat romana…si nu suntem de acord cu aceasta sarbatoare…total ironic .

Sf. Valentin este o sarbatoare minunata zic eu , unde toti trebuie sa ne aratam iubirea fata de jumatatea noastra (bineinteles …zilnic este bine sa ne aratam iubirea ) dar este frumos sa fie o zi pe an rezervata iubirii .

Va recomand sa cititi articolul care l-am scris pe celalalt blog dand click pe urmatorul link : Ai grija ce scrii pe facebook ! Sunt sigur ca o sa va inveseleasca ziua :d

HAPPY VALENTINE’S DAY !

About Mihai Viorel Dragomir

4 thoughts on “Ziua Sf.Valentin

 1. Am observat ceva schimbari draguute pe-aici.As vrea sa spun ca eu nu sunt de-acord cu aceasta sarbatoare..nu,si poate o sa ti se para putin ciudat,dar iti spun si de ce:Adultii,majoritatea o ignora(desi ei sunt cei care se iubeesc pe viata,da,pe viata),iar adolescentii (care spre deosebire de adulti au o relatie de vreo 1-2 ani maximum) o iau ataat in serios.Da,ciudat,nu?Dar intotdeauna am fost singura de Valentine's Day..

 2. Hmmm…
  Probabil, sau sigur, sau ceva asemănător… Cei care urăsc sărbătoare aceasta sau nu sunt de acord cu ea (etc) o fac datorită Dragobetelui. Cum că V-day a devenit mai populară decat ea, ș.a. Eu, personal sunt imparțială. Mi se pare o zi drăguță și normală, fiecare o sărbătorește cum vrea sau nu o sărbătorește de loc.
  Happy V-day!

 3. @Raisa : Ma bucur ca iti plac noile schimbari si nu mi se pare deloc ciudat ca nu esti de acord cu aceasta sarbatoare . Cei batrani nu sunt de acord cu aceasta sarbatoare fiindca ei cand s-au nascut , au copilarit , au fost adolescenti etc. nu era Sf.Valentin , la ei fiind doar Dragobetele .
  In legatura cu singuratatea iti voi spune un mic citat dintr-o carte : ,,Omul a fost facut sa cunoasca si singuratatea dar nu sa o practice" . Sunt sigur ca pe viitor vei avea pe cineva drag caruia o sa ai sa-i spui ,,Te iubesc! " de Sf.Valentin .
  @Adda : Fiecare este liber sa aleaga si sa creada ce vrea despre aceasta sarbatoare cum fiecare e liber sa o sarbatoreasca sau nu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *