Uncategorized

Vrem sa fim…prosti?

Libertatea de exprimare este undeva ingradita intr-un tarc de metal, se scarpina de paduchi pe burta si poate are chip de maimuta. Da…EXACT! E la Zoo! pentru ca animalele o inteleg mai bine decat oamenii. Suntem atat de inchisi la minte dar atat de deschisi cu cei din jur incat ne oferim mereu sa ajutam, sa ascultam iar pe la spate ne devoram precum sacalii. Ocolim confruntarile, aratand cat de diplomati putem fi noi, pastrand tacerea in defavoarea exprimarii libere. In tara asta nu esti liber sa te exprimi! De la oamenii de rand pana la lege, toti te „ard” cand aud ceva ce nu le convin. „Esti liber sa spui ce gandesti doar daca multumesti pe cineva”, altfel risti sa te arzi.
Romane, fi prost! Taci si-nghite!, asta se vrea de la tine. Daca ei asta cer, nu ezita si da-le. O tara in care banii cumpara tacerea iar mintile deschise sunt inchise de societate. Fi mai tacut si mai prost…te integrezi perfect!

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

4 thoughts on “Vrem sa fim…prosti?

  1. :)) ma amuzi Viorel, sincer degeaba mai incercam sa facem noi ceva ca sa schimbam lumea, cel putin putem incerca sa ne cream o lume a noastra asa cum vrem. 😀 Stii tu, sa traim cum vrem, sa facem ce vrem… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *