Uncategorized

Viitorul femeilor din Romania

       

Nu vreau sa lovesc, din nou, in tara in care traim, dar sunt realist si o spun fara nici o retinere ca e vai si amar in ceea ce priveste locurile de munca. Bucuresti, singurul oras in care se mai misca ceva in privinta angajarilor, in restul oraselor salariile sunt foarte mici iar problema locurilor de munca persista in continuare. Majoritatea locurilor de munca sunt dedicate doar persoanelor de sex masculin datorita profesiilor aproape deloc practicate pentru femei. Unde va merge o fata care tocmai a terminat liceul sau facultatea sa munceasca fara nici o zi de experienta?

       Nu trebuie sa existe disperare in luarea deciziilor fiindca solutii exista intotdeauna, trebuie doar sa ne gandim si sa le judecam la rece, apoi, in cunostinta de cauza, sa luam o decizie. Persoanele de sex feminin care sunt in cautarea unui loc de munca, pot lua informatii Lucky Studio de pe internet si aborda o noua perspectiva a termenului de „job” in viata lor. Cine nu si-ar dori sa aiba un job bine platit in care sa fii nevoit sa faci ceva ce-ti place? La propriu!!!

        Aceasta este o oportunitate de a excela, de a te cunoaste mai mult pe tine, de a invata lucruri noi despre organismul tau si le poti impartasi cu persoana de dupa celalalt monitor. Poti obtine performante intr-un timp foarte scurt daca ai rabdare cu tine si te dedici job-ului tau.
In ceea ce priveste acest domeniu de activitate, parerile sunt impartite. Parerea mea este unica si consider acest domeniu la fel ca toate celelalte, in care poti invata lucruri noi, in care poti excela, din care scoti profit, in care-i poti invata „micile secrete” si o multime de avantaje.

       Unii oameni inca s-au nascut prin anii ’70 sau ’80 de nu sunt capabili sa proceseze aceste informatii asa cum le am eu tiparite in minte, asa cum mi-am format opinia despre acest domeniu, dar este momentul tinerei generatii sa arate potentialul unui domeniu care, de unele persoane, este aratat cu degetul si tocmai pentru ca se intampla acest fenomen, are atat de mult succes si zilnic se fac angajari pe piata muncii in acest domeniu. Este o expresie: „Fie publicitate pozitiva, fie negativa, tot publicitate se numeste”. Sa incercam sa nu mai privim lucrurile ca pe un conflict intre generatii ci doar exista pareri contradictorii, ca in orice domeniu, lucru, decizie s.a.m.d.

Viitorul sta in mainile voastre, fetelor!
Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

9 thoughts on “Viitorul femeilor din Romania

  1. cine a zis ca nu potisateangajezi? Am citit cate cevadespre lucky studio si am vazut ca nu ititrebuie cine stiece… poti face banifoarte multi sifoarterepede

  2. Carmencitaiti pot spune ca totul e pebune, am lucrat 2 lunisi am vazut cu ochiimeiceinseamnasafiitratata ca o printesa. E super bine, astaitizicsigur

  3. dupa cate am cititdespre lucky studio, numai de bine, m-am programat la un interviu. Ghicitice? Am castigat in prima zi 295 lei! Sunafoarte bine, nu? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *