Uncategorized

Vechea generatie vs noua generatie

Fac parte din noua generatie, cea a cluburilor, a muzicii hip-hop si a tot ce se intampla in strada. Desi nu am toate inclinatiile spre secolul acesta, detin si o frantura catre trecut, nu ma deranjeaza cand mi se spune ca fac parte din aceasta generatie, chiar daca mare parte din aceasta generatie este dominata de incultura, nu este remarcata cu nimic s.a.m.d.
Dar cred ca urc pe pereti cand mai vine cate un mos si spune: „nu trebuia asa…ca pe vremea mea” ; „asta e muzica? la noi era muzica cand canta Latareata”; „pe vremea mea se invata” ; „pe vremea mea…”.

Ma urc pe pereti, nu gluma -_-
Pe vremea ta, a fost pe vremea ta. Alte timpuri, alti oameni, alte mentalitati, alta viata, alt social, alt…alt…alt.
Lumea a evoluat, generatiile se succed, nu pot fi comparate. Ce ai trait tu, nu se mai poate trai acum…
Nu este obligata noua generatie sa continue mentalitatea voastra. Nu zic ca am ceva cu ei, din contra, ii respect pentru faptul ca ei sunt intregi enciclopedii vii de la care am avut si avem intotdeauna de invatat.
Ma deranjeaza comparatiile facute. Nu pot fi facute comparatii, lucrurile nu se compara, preferintele nu se compara, oamenii nu se compara…nimic nu se poate compara in lumea asta. Timpul face sa existe diferente intre generatii iar universul face sa fie diferente intre preferinte si oameni.
Voi ati invatat lectiile pe care le-ati avut de invatat la vremea voastra, acum lasati-ne pe noi sa ne invatam lectiile din propria noastra viata. Daca dam in gropi, avem toate vaccinurile facute si suntem capabili sa gandim si noi si sa tragem de propriile prostii pe care le facem.

Generatiile nu pot fi comparate, doar se pot invata ceva nou una de la cealalta!

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *