Uncategorized

Unboxing USB Audio Adapter LogiLink

Salut! In tutorialul de astazi o sa facem un unboxing la un adaptor audio pentru desktop-uri si laptop-uri. Adaptorul este produs de catre cei de la Logilink iar pretul este de doar 33 lei de pe site-ul pcgarage.ro. Acesta vine urmat de manualul cu instructiuni si un mini-disc pe care gasim driver-ul care trebuie instalat in pc-ul nostru.

Acesta detine o mufa de iesire usb si doua suporturi de mufa jack de 3,5mm pentru intrare microfon si sunet. Carcasa acestuia este realizata dintr-un plastic destul de dur. Privind la adaptorul nostru audio, putem observa cateva butoane de On/Off sunet, On/Off microfon si butoanele de volum Vol.+ si Vol. – . Mai gasim doua leduri, unul de culoare rosie (pentru microfon) si unul de culoare verde (pentru sunet) care ne indica functionalitatea dispozitivelor conectate la adaptor.

Am testat dispozitivul iar calitatea sunetului este ireprosabila. Pentru doar 33 lei, acesta este un adaptor ideal pe care sa-l folositi in cazul in care nu detineti o intrare jack pentru microfon la laptop.

 

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *