Uncategorized

Timp 0

Va rog sa-mi scuzati absenta de pe blogurile voastre dar sunt intr-o perioada in care nu mai am timp nici macar sa gandesc. Astazi cred ca am batut recordul .
Am plecat de-acasa de la ora 07:30 dimineata si sosesc la ora 21:15 ! Si in acest interval nu am stat nici macar 5 minute jos , decat in picioare si mergand .Deci aproximativ 13-14 ore de mers CONTINUU ! Poate nu suna credibil , poate altii se intreaba ce naiba am facut de am mers atata etc. Nu cer crezare nimanui , fiecare este liber sa creada ce vrea , dar asta a fost ziua mea …adica modul in care s-a desfasurat aceasta zi.
In prima jumatate a zilei am fost la liceu sa imi rezolv problemele cu diplomele , unde am pierdut jumatate de zi iar cealalta jumatate am petrecut-o umbland dupa acte,facand copii , legalizari de acte , scrierea la notariat de declaratii pe proprie raspundere , am luat adeverinte etc. Deci o zi plina de ,,actele” timpului :)) Doamne…nu-mi vine sa cred ce glume seci am la ora asta :))

Va las…pentru ca sunt mai epuizat decat o baterie si va rog inca o data sa-mi scuzati lipsa de pe blogurile voastre.

Si cand ma mai gandesc ca si maine mai trebuie sa ,,colind” o jumatate de zi… CEEEEEE ???? Nu ii este nimanui mila pentru piciorusele mele ? Saracele de ele…Dar stiti cum se spune : Cui pe cui se scoate 😀

Va pwp si aveti grija de voi >:D<

About Mihai Viorel Dragomir

2 thoughts on “Timp 0

  1. Asta-i adevarat, cui pe cui.. Din pacate pe canicula asta nici nu-ti vine sa mergi cu mijloacele de transport in comun, asa ca stiu ce induri. Eu cand ies la drum lung trebuie sa-mi iau adidasii, cu tot cu canicula, n-am ce face ca ma dor picioarele dupa drumul de 40 de minute pana in centru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *