eadv

Terapia pentru sufletele agitate oferita de Centrul Psihologic PsihArt!

Terapia pentru sufletele agitate oferita de Centrul Psihologic PsihArt!

Greutatile cu care toti ne confruntam in diferite momente ale vietii ne pot coplesi, mai ales ca vin atunci cand nici macar nu ne asteptam. Un caracter slab, influentabil, sensibil este mediul ideal pentru ca depresia, starile de anxietare si lipsa auto-controlului sa se instaleze.

Depresia si starile de anxietate vor ghida omul spre o lume a parerilor incorecte in care acesta se va sub-aprecia, se va uri, va crede ca nu foloseste la nimic util omenirii si nu numai.

Situatiile de genul sunt dese in lumea haotica in care traim, iar de aceea centrele psihologice sunt din ce in ce mai numeroase si mai cautate. Un centru pshilogogic ce serveste intru totul nevoilor oamenilor de a evada de sub acesta umbra a necunoasterii de sine este PsihArt.ro.

Echipa de psihologi atestati, profesionisti, cu o lunga experienta in psihoterapie atat pentru copii, cat si pentru adulti ofera sedinte de psihoterapie de cuplu si de familie, evaluare psihologica copii si grupuri de dezvoltare personala pentru copii. Intreaga echipa are ca scop dorinta de a te ajuta sa te indentifici, sa-ti dezvolti resursele personale si sa-ti sporesti capacitatea de introspectie.

Daca te confrunti cu probleme ce-ti tulbura starea de spirit in fiecare zi, psihologii ce fac parte din echipa PsihArt iti pot oferi servicii de evaluare psihologica adulti. O astfel de sedinta tine 50 de minute si are ca scop depasirea impasului existentiale creat de evenimente traumatizante, relatii disfunctionale, neadaptarea in diferite grupuri sociale sau pierderea unei persoane dragi.

Tehnici ce te vor face sa gasesti strategii pentru combaterea obstacolelor

Poti opta pentru terapie individuala, terapie de cuplu, de familie si de grup. In primul rand, in cele 50 de minute dedicate tie, confidentialitatea iti este respectata pe deplin. Psihologul este un declansator al strategiilor de actiune pentru combaterea problemelor cu care te confrunti. Acesta te va ajuta sa previi si sa remediezi problemele psihice, psihosomatice, somatice si dezadaptive.

Problemele ce privesc nesiguranta, neincrederea in sine vor fi estompate datorita psihologului ce te va face sa inveti sa te asculti si sa te intelegi pe tine insusi.

Totusi, daca ai probleme de cuplu, conflictele se ivesc din orice lucru banal, simti ca relatia s-a racit sau nu mai ai rabdare sa-l asculti si sa-l intelegi pe celalalt, terapia de cuplu este o solutie inedita. Terapeutul va initia un mediu ideal comunicarii nonviolente si al schimbarii. Implementarea unui nou stil de comunicare si relationare eficient, dar si redeschiderea apetitului privind empatia sunt lucrurile ce vor rezulta in urma terapiei de cuplu. Terapeutul va fi neutru pe tot parcursul terapiei, analizand doar comportamentele tale si ale partenerului sau partenerei.

Exista si o serie de terapii originale, stimulative si foarte placute copiilor:

  • Artterapie (pictura, colaj, modelaj)
  • Dramaterapie (piese de teatru si joc cu marionetele)
  • Terapie prin miscare si dansterapie
  • Meloterapie (manifestare prin intermediul instrumentelor muzicale)

 

Gama de servicii de terapie este una larga, iar fiecare se realizeaza intr-un mediu confortabil, linistit ce te va face sa te simti comod si sa familiarizezi rapid cu locul. Un surplus de detalii privind programarile si nu numai poti gasi daca accesezi https://www.psihart.ro/.

 

 

Tagged , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *