Uncategorized

Team building de vacanta

     Ca si coodonator de departament, m-am gandit sa fac ceva inedit. Pe langa activitatile obisnuite pe care le-am avut pana in prezent, in echipa, m-am gandit ca vara aceasta sa punem lacatul pe departamentul nostru timp de cinci zile si sa mergem intreaga echipa in concediu. Initiativa mea a fost foarte bine vazuta de colegii mei, mai ales ca fiecare este liber sa vina cu sotul/sotia sau copii.
Imediat am inceput sa scriu mailuri pentru cateva oferte Paralia Katerini pentru 40 de persoane.
Majoritatea m-ar intreba: De ce nu alegi oferte de pe site? Ofertele de pe site sunt dedicate unei singure persoane, maxim doua. Suntem un colectiv de peste 40 de persoane care aleg sa isi petreaca o vacanta de minim cinci zile in acelasi loc. Avem nevoie de o oferta personalizata, care nu a intarziat sa apara.
     Pentru 200 euro/persoana putem sa ne deconectam de stres, job, probleme si sa ne bucuram impreuna de o vacanta reusita. Avem totul inclus iar cazarea este la cinci stele.

    Cu o seara inainte…

     Am participat cu totii, la fel ca la o festivitate, la momentul ideal: punerea lacatului pe usa. O saptamana in care, in acele birouri, se va asterne doar linistea, intunericul si praful. Fiecare a mers nerabdator acasa pentru a-si strange lucrurile si pentru a ne odihni. Ne asteapta un drum lung!

    Cand am ajuns la destinatie, am intrat cu totii in hotel in sir indian. Va dati seama cum au reactionat cei de acolo cand au observat un grup de 40 persoane intrand de-o data in hotel? Momentul amuzant a fost acela cand am observat ca nu exista suficient personal angajat pentru a ne cara toate bagajele, dar vacanta a fost minunata si credem, cu tarie, ca vom repeta aceasta experienta placuta si anul viitor.

Vacanta placuta!
Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *