eadv

Stiai ca poti avea parte de sedinte de psihoterapie online?

Stiai ca poti avea parte de sedinte de psihoterapie online?

 

Se intampla de multe ori in viata sa ajungi intr-o situatie din care simti ca nu mai poti scapa, nu te poti redresa si nu mai poti reveni la viata ta de dinainte. Fie ca vorbim de un divort, un deces, mutarea intr-o alta locuinta si imposibilitatea de a te adapta, schimbarea jobului – toate acestea pot fi situatii in care sa ai nevoie de un ajutor extern.

Sunt o multime de stituatii pe care le putem intampina de-a lungul vietii si aici nu vorbim de cele placute. E vorba mai degraba de acele situatii care reusesc sa ne dea peste cap, sa ne scoata din ritmul nostru zilnic si sa ne faca oarecum sa ne izolam de ceilalti, crezand ca astfel problemele se vor rezolva de la sine.

In asemenea situatii, daca nu reusim sa ne redresam singuri, ar trebui sa apelam la un ajutor specializat, la cineva care din exterior vede altfel lucrurile, in mod obiectiv si ne poate oferi sfaturi si sugestii pentru rezolvarea problemelor.

Daniel Ivan – psihoterapeutul de care ai nevoie

Un ajutor de nadejde in rezolvarea problemelor pe care le intampini poti obtine de la psihoterapeutul Daniel Ivan. Cabinetul acestuia se afla in municipiul Bucuresti, insa in cazul in care nu locuiesti acolo, sa stii ca poti obtine ajutor si prin intermediul spatiului virtual – mai multe detalii gasesti aici: danielivan.ro.

Experienta si cursurile in domeniu il recomanda pe Daniel Ivan drept un bun psihoterapeut, psiholog si, mai ales, om ce iti poate oferi consiliere pentru a iesi din situatiile limita in care te afli.

Sedinte de psihoterapie online

Dupa cum am mentionat anterior, poti avea parte de sedinte de psihoterapie chiar daca nu locuiesti in Bucuresti. Si asta datorita sansei pe care Daniel Ivan o ofera tuturor celor ce au nevoie de serviciile sale.

Aceste sedinte se desfasoara online, in timp real. Nu ai nevoie decat de un pc, laptop, smartphone sau tableta suficient de performante incat sa redea imaginile rapid, o conexiune puternica la internet si de casti. Bineinteles, in timpul sedintei ar fi bine sa te afli intr-o incapere linistita, unde sa nu fii perturbat de factori externi ce ar putea cauza intreruperi ale sedintei.

Cat despre durata sedintelor online, acestea au exact aceeasi durata ca si cele ce se realizeaza atunci cand mergi in cabinet. Dar priveste partea buna! Se desfasoara in mediul unde te simti mai confortabil, in intimitatea casei tale. In acest fel iti va fi poate mai usor sa te deschizi unei discutii cu psihoterapeutul.

Nu mai astepta ca problemele sa se rezolve de la sine si discuta online cu un psiholog experimentat in Bucuresti! Acceseaza site-ul oficial al cabinetului pentru mai multe detalii.

 

Tagged , ,

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *