eadv

Stailer – agenda ta online în materie de hair & beauty

Stailer – agenda ta online în materie de hair & beauty

De câte ori în viață ai pățit să ai nevoie de o programare la salon și să o obții chiar atunci când ai vrut tu? Probabil niciodată sau poate a fost o excepție în toată viața ta de până acum. Vizitele la salon ar trebui să fie o plăcere, dar tot stresul și nervii pe care îi ai până reușești să faci programarea strică toate aceste sentimente.

Poți uita de toate apelurile date la stiliștii care niciodată nu au timp și de grijile că nu poți obține în timp util o programare. Odată cu apariția Stailer, toate aceste lucruri s-au schimbat și poți face totul online în doar câteva minute. Vestea bună este că poți găsi un loc liber la salon chiar și pentru astăzi.

Cum te poți programa chiar azi?

Este foarte simplu! Accesezi Stailer! Aceasta este o platformă inovativă apărută din dorința reprezentanților de a facilita programările la salon. Totul este mult mai simplu acum și accesibil pentru oricine. Pe lângă aceste aspecte, este și gratuit.

Stailer activează momentan doar în Cluj, unde a și apărut pe piață pentru prima dată, Iași, Oradea, Timișoara și de curând București. Cu siguranță se va extinde și în alte orașe până la finalul anului. Pentru o programare trebuie doar să accesezi Stailer.ro, să selectezi din listă toate informațiile necesare și mai apoi pagina va afișa lista cu disponibilitățile din ziua pe care ai selectat-o. În acest fel vezi cine are un loc liber astăzi și finalizezi programarea.

Cum alegi salonul potrivit?

 

Atunci când cauți saloane de infrumusetare din Iasi, spre exemplu, în listă apar diverse informații care să te ajute să faci alegerea potrivită. Apare poza stilistului sau cosmeticianului, salonul la care lucrează, lista de prețuri pentru serviciile selectate și timpul de lucru. La unii poți vedea chiar și poze de înainte și după a serviciilor oferite altor clienți.

După aceste criterii poți face alegerea pe care o consideri potrivită. Poți utiliza platforma chiar dacă nu ai un cont creat. Totuși contul îți permite să setezi un reminder care să sune atunci când îl programezi, pentru că viața plină de lucruri de îndeplinit te poate face să uiți anumite aspecte. Totul este la îndemână și este foarte ușor de utilizat. Harta inclusă te duce direct la locul potrivit, fără să mergi pe străzi greșite și să pierzi timp.

Chiar și anulările sunt gratuite și se realizează tot online. În cazul în care apare vreo problemă și nu mai poți ajunge la programare, anulezi din platformă fără să dai explicații. Stilistul este anunțat în timp util și toată lumea este mulțumită.

Pentru mai multe informații accesează platforma pe site-ul www.stailer.ro sau trimite un e-mail la adresa [email protected]

 

Tagged , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *