Uncategorized

Serviciu alternativ „Google Reader”

Salut! Dupa ce Google a anuntat renuntarea la serviciul „Google Reader” incepand cu jumatatea acestui an, multi bloggeri au cautat alternative externe in ceea ce priveste inlocuirea acestui serviciu.
Eu vreau sa va prezint un serviciu online care vine in inlocuirea serviciului Google Reader si este foarte usor de folosit.
Serviciul se numeste Feedly iar link-ul catre pagina este: http://www.feedly.com
Va inregistrati pe site, completand toate datele necesare: nume de utilizator, email, adresa blogului etc. si apoi acest serviciu va „citeste” si inregistreaza blogurile pe care le urmariti.

Dupa cum se vede,in imagine, pe partea dreapta se gasesc blogurile pe care le cititi, pe mijloc se gasesc ultimele articole scrise, iar in partea stanga se gasesc cateva optiuni si setari.
Este un serviciu total gratuit, asemanator cu serviciul oferit de google si ganditi-va ca pana in prezent este cea mai buna alternativa.
La configurarea acestui serviciu va este instalata o iconita verde in toolbar-ul browser-ului vostru de internet, exact ca in imaginea de mai jos.

Astfel, in momentul cand doriti sa cititi un blog, dati click pe iconita verde si va sunt afisate ultimele articole scrise de bloggerii pe care ii urmaresti.
Acest serviciu este gratuit si foarte usor de folosit!

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

1 thought on “Serviciu alternativ „Google Reader”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.