Uncategorized

Scriitori debutanti vs Scriitori celebrii

Zilele acestea mi-a fost dat sa-mi cada in mana doua carti de acelasi gen, doar povestea diferita. O carte era a unui scriitor debutant si o carte a unei scriitoare recunoscute, scriitoare despre care tot vad laude pe internet si publicitate in masa pe site-urile librariilor online. Le-am citit pe ambele! Care carte a fost mai buna?
Inca din primele pagini, prima carte a scriitorului debutant m-a surprins in mod placut si m-a captivat. A fost plina de actiune si a avut efectul de „Mai vreau, mai vreau” si rasfoiam pagina dupa pagina. Am finalizat cartea in cateva ore citind-o fara sa respir (metaforic).
A doua carte, cea a scriitoarei celebre, m-a plictisit din primele 20 de pagini si dupa ce am mai citit inca 50-60 de pagini, actiunea se invartea in jurul unei singure idei. Nu am rezistat sa o citesc pana la capat. Era mult mult mult mult mult prea plictisitoare si fara pic de actiune, cu o tema atat de comuna pe care s-au mai scris enspe mii de carti. Si de ce se face atat tam-tam? Nu as cumpara acea carte nici daca mi-ar oferi-o libraria la pretul de 1 leu.
Incercati sa cumparati cartile care va atrag si va plac. Nu va mai uitati dupa numele autorului fiindca se poate sa luati cea mai mare teapa posibila.

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *