Uncategorized

Scapa de grija copilului

     Cea mai mare grija pe care o avem atunci cand suntem parintii o reprezinta copilul, mai exact, siguranta acestuia. Inca nu sunt parinte, dar observ la cei din jur gradul de atentie care ii este acordat copilului si observ parinti care stau cu ochii-n patru ca acestia sa nu plece de langa ei.

     Poate daca as fi parinte, as fi unul modern, care ar cauta solutii in aceasta privinta, pentru a scapa de cea mai importanta grija.       Cum?

     Exista ceas cu gps pentru copii ca cel din imaginea alaturata care ne usureaza „munca”. I-as cumpara unul din acesta si astfel, pot afla in orice moment unde este copilul meu si incotro se indreapta. Eventual, pot seta sa primesc o alarma atunci cand iese din aria setata de mine.

– Acesta are o functie care va permite sa monitorizati audio copilul fara ca acesta sa stie.
– Functioneaza in retelele Orange/Vodafone/Telekom fara sa necesite un abonament.
– Atunci cand copilul incearca sa dea jos ceasul de la mana o sa fiti avertizati.
– Este rezistent la apa, deci copilul se poate spala pe maini fara sa fie nevoit sa-l dea jos.

      Din cele enumerate mai sus, pot concluziona ca detine cele mai importate functii de care un parinte are nevoie pentru a se asigura ca cel mic este in siguranta. Modelul este DDX01 si din ce am auzit ar fi cel mai performat cu pozitie putand sa obtina o localizare si in interiorul cladirilor cu functia WIFI ceea ce este foarte important dearece majoritatea ceasurilor cu gps de pe piata au doar pozitie exact in aer liber. Cei de la KidGPS se lauda cu cele mai mici preturi de pe piata si asa pare sa si fie. Am mai gasit aceleasi modele pe alte site-uri cu diferente de pana la 150 RON.
      Desi majoritatea parintilor de acum nu sunt de acord cu tehnologia in viata copiilor la o varsta atat de frageda, iata ca tot tehnologia ne salveaza si-si face pe deplin misiunea pentru care a evoluat atat de mult: sa ne usureze viata.
      Pentru acestia, am putea privi altfel lucrurile: ceasul nu este un smartphone performant care sa ofere acces liber si nelimitat la internet ci din contra, este un ceas destul de simplu, care arata ora si are un gps incorporat  pentru localizarea usoara a purtatorului. Copilul se poate bucura de el ca de o bratara, care doar arata ora.


Credeti ca merita pentru siguranta copilului aceasta investitie?
Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *