Uncategorized

Saracie vs Bogatie (Part 2)

 In articolul anterior am postat cateva imagini despre acest constrast : ,,Saracie” si ,,Bogatie” .
Nu puteam sa las doar acele imagini fara ca si eu sa scriu ceva … insa imaginile spun tot .
In Romania sunt defapt mai mult bogati decat saraci (Aici nu fac referire la situatia materiala) .
– Suntem prea ocupati ca sa vedem ceea ce Dumnezeu ne ofera …
– Suntem prea ocupati sa observam natura ….
– Suntem prea ocupati sa observam atentia si iubirea celor din jur…
– Suntem prea ocupati sa daruim iubire aproapelui…
– Suntem prea ocupati sa observam tot ceea ce ne inconjoara si ce se petrece in jurul nostru…

…Pentru ca suntem prea ocupati cu afaceri , goana dupa bani (deoarece in ziua de astazi , acesta a devenit un sport foarte practicat …obsesia aceasta pentru bani ) .
Iar la final…ni se duce viata , si odata cu ea au trecut neobservate n lucruri enumerate mai sus …si murim cu banii pe care i-am agonisit …pentru ca ii luam cu noi cand murim . .
Atat cat traim…pentru ca viata este scurta…trebuie sa ne bucuram de ea…sa o acceptam ca un dar din partea lui Dumnezeu si sa observam ceea ce el ne ofera .

Un motto facut de mine : ,,Cateodata suntem prea orbi pentru a observa adevaratele bunuri date de Dumnezeu , deoarece acestea nu ne satisfac fizic ! ” .
Sper ca ati inteles rostul motto-ului in acest articol…

Tagged , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

3 thoughts on “Saracie vs Bogatie (Part 2)

  1. sunt lucruri care ne satisfac sufleteste, nu neaparat fizic, uite ex. o mama care are ce pune copiilor sai pe masa e satisfacuta sufleteste, dar pentru satisfactia asta trebuie sa munceasca… eu inteleg ca nici ce ne da Dumnezeu nu trebuie neglijat dar grija zilei de maine, viata in general ne face sa uitam de toate lucrurile alea frumoase din natura..

  2. Am inteles Lavinia , dar eu aici am vorbit de cei care sunt prea ocupati in goana dupa bani si care cred ca soarele se invarte in jurul Pamantului pentru ei .
    Eu am vorbit pe generalizat in acest articol , Cei ,,bogati" sunt cei de care tu mi-ai spus…acele persoane care stie ce este omenia si care munceste sa aduca o paina in casa si sa le ofere copiilor lor tot ce are nevoie . Doar ca eu in acest articol nu am facut referire la ei …ci DOAR la cei despre care am zis in primele 2 randuri .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *