Uncategorized

Rezultat bacalaureat

AM PICAT BACUL !!!

Da…am zis bine. Am picat la mate…la materia care mi-a fost cel mai frica la aia am picat. Asa cum am zis : la romana si la biologie am fost sigur pe mine si am luat , dar la mate am picat.
Acum mi s-au sters cu buretele toate planurile pentru aceasta vara…trebuie sa stau sa invat pentru a doua sesiune. Si uite asa pierd eu o vara…
Si ca nota…am picat cu 3.

Voi depune maine o contestatie , desi stiu ca nu mi se acorda 2 puncte in plus , dar macar stiu ca epuizez toate sursele si metodele pentru nota de 5 pe care mi-o doresc la mate.
Stiu ca voi da in a doua sesiune , pe 29 august si sper sa il iau , pt ca dak nu il iau nici atunci…sigur turbez .

About Mihai Viorel Dragomir

12 thoughts on “Rezultat bacalaureat

 1. @proprianaliza : iti multumesc.O sa il urmaresc .
  @Raisa : Iti multumesc. Promit ca voi lua in a doua sesiune.
  @Lxi : M2. Multumesc…spor si tie la invatat. Pune mana si invata .
  @B.D. Multumesc din suflet. Tu ce ai facut la bac ?

 2. am facut si eu subiectele de la mate. de la ambele profile..si le-am picat :))) sper ca pana la anul sa invat mai mult.

  imi pare rau ca ai picat,, dar lasa ca mai ai o sansa, si vezi s ail iei ca de nu te trag de urechi:-w

 3. @Masius Cucu : Stiu ca nu se ia usor bacul. Si…invat !
  @Lavi : Eu nu-mi fac griji in privinta ta pentru anul viitor fiindca sunt SIGUR ca il vei lua cu note mari .
  Da…mai am o sansa si o sa il iau …PROMIT !

 4. Nu iti face griji sigur vei lua si la matematica ,ai vazut cum a fost la mine si pana la urma am trecut si peste matematica :),la mine e media problema acuma da asta e partea a2-a :)) da tot nu o sa ma dau batuta,nu ne face pe noi un examen.Iti doresc tot succesul din lume,pt ca meriti sa il iei! >:D<

 5. @Roxy : Multumesc din suflet pentru sustinere. In sesiunea asta il luam amandoi bacul 🙂 Si eu iti doresc succes si sa il iei pentru ca ai muncit enorm pentru el si meriti sa il iei !

 6. Nasol.. dar sincer de ce ai ales profil de real daca nu esti prea bun la mate? eu am fugit de mate, chimie, fizica ca pisica de apa :)) norocul meu ca nu mai fac de la anul decat mate dintre materiile de real. In privinta bacului (cand il voi da peste 2 ani) sunt chiar linistita pentru ca nu am ce griji sa-mi fac atata vreme cat invat, si mai ales: invat la materii ce imi plac.
  Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *