Uncategorized

Repercusiuni

Acum putin timp am vorbit intr-un articol despre violenta . Acea poveste in care un baiat bate o fata…pentru cei ce nu au citit-o , o puteti face dand click pe urmatorul link : Violenta-de citit ! .
Dupa ce am scris acel articol despre violenta am scris si o poezie pe aceasta tema pe care o puteti citi dand click pe urmatorul link : O casnicie de 2 bani .
Pana aici totul obisnuit…insa va spun eu ca nu a fost asa …
La numai 12 ore dupa ce am scris acel articol si acea poezie , pe langa comm-urile primite pe bloguri , am primit 89 de mail-uri…in mai putin de 12 ore…si ele inca continua sa apara .

Ca orice blogger , automat ca imi doresc accesari sa dau ,,lovitura” cu un ,,articol bomba” , insa credeti-ma ca nu ma bucur ca am dat dat aceasta lovitura cu articolul despre violenta . Sincer…nu ma bucur .
Am citit pe mail-uri povesti a unor oameni simpli , povesti mai putin placute si care credeam ca nu o sa le aud vreodata .
Este trist…este foarte trist cum acest fenomen ,,violenta” este atat de des intalnit …

Imi pare rau ca se intampla toate aceste lucruri …

Desi nu pot schimba lumea si nu am putere asupra oamenilor…vreau sa ma implic in aceasta treaba .
Ce o sa fac ?
Poate ceea ce voi face reprezinta doar o picatura de apa intr-un ocean …dar prefer sa o fac .
O sa deschid un nou blog DEDICAT… ; acel blog il voi folosi in campania ,,Spune : STOP VIOLENTA!” . Voi aduce articole si materiale pe acel blog si voi creea bannere . Dupa ce o sa creez acele bannere o sa am rugamintea ca macar intr-un colt din blogul tau sa puneti macar un banner…cat de mic. Nu uitati ca undeva…asta conteaza .
Cand o sa fac asta ?
Vreau sa o fac cat mai rapid…chiar daca timpul nu-mi ofera libertate .Sunt in perioada examenelor si am probleme si cu o masea care ma doare ingrozitor si care nu ma lasa nici macar 5 minute sa fac ceva fara sa ma doara…Iar creearea blogului , adunarea de informatii si materiale si crearea de bannere de toate dimensiunile dureaza ore bune…si aici ma refer doar la prima zi de lansare .Insa o sa o fac…PROMIT ! Sper doar sa ma intelegeti si pe mine…

About Mihai Viorel Dragomir

6 thoughts on “Repercusiuni

  1. Mi se pare foarte bună decizia de a crea un blog anti-violenţă. Mereu am fost total împotriva violenţei pentru că de mică am avut parte de ea şi nu am avut parte de momente prea plăcute atunci când un om violent mă alegea pe mine ca obiect de descărcare a nervilor. Aşa că ai toată susţinerea mea!

  2. multe siteuri antiviolenta exista.. dar din pacate cine e rau, meschin, cam ramane asa mereu, doar daca o intamplare neplacuta, grava, de la dumnezeu il face sa se schimbe radical…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *