Uncategorized

Privesc in fiecare dimineata, la ferestre de mansarda

In fiecare dimineata cand privesc cerul
Mi se oglindeste in geam sifonierul,
Avand un efect, amplu, de oglinda
Ma vad si pe mine, sorbind din ceasca…
…Fara frica.

Nu inteleg daca ceaiul ma arde pe mine sau eu pe el,
In fereastra de mansarda vad un sifonier,
Si chiar daca-mi paleste soarele din priviri,
Deschid fereastra si privesc amintiri.

Atunci cand spunem ferestre de mansarda ne gandim la ferestre Fakro fiindca acestea, dupa parerea mea, inspira calitate superioara care garanteaza durabilitatea.
Acest tip de ferestre faciliteaza aducerea luminii naturale in locuintele dumneavoastra.
Aceste ferestre de mansarda sunt realizate din materie prima de cea mai inalta calitate. Tamplaria acestora este din lemn, geamul- rezistent la grindina avand o rezistenta foarte buna la actiunea razelor UV si mai sunt dotate cu o clapeta de ventilatie.
Se pune baza pe profesionalism, calitate inalta si inteligenta. Spun inteligenta fiindca acesta fereastra are capacitatea, datorita unor senzori, sa se inchida singura in cazul in care afara incepe sa ploua.

Iar in cazul in care, imi este prea lene sa ma dau jos din pat pentru a inchide fereastra, aceasta actiune poate fi dirijata prin telecomanda.
Ce sa mai zic, totul este pe placul meu, iar cine a zis ca nu exista perfectiune nicaieri, inseamna ca nu au auzit de ferestrele de mansarda Fakro.

Daca doriti sa aveti o locuinta de vis, atunci aceasta este cea mai buna alegere. Recomand cu caldura si ofer siguranta vorbelor mele cand spun ca achizitionarea din acest magazin este o decizie inteleapta pe care o puteti lua.

Cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi !!!

Articol pentru concursul blogawards.ro
Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *