Uncategorized

Pagini de jurnal: Lenjeria mea de pat

Eram putin agitat si nu… nu eram in perioada aceea a anului… ma refer la sesiunea de examene. Deci, eram agitat! Eram in pasul in care am invitat-o la mine acasa pentru prima data iar impresia conta foarte mult, de la primirea ei in casa pana la asternuturi. Da, aveam ceva ganduri cu ea si ea avea ganduri cu mine, in acea seara. Era ora 19:57 si trebuia sa apara imediat la usa.
Asternuturile trebuia sa fie noi, de calitate si frumoase. Ultimele doua lenjerii de pat le-am cumparat la Promotia 1+1 GRATIS si de care sunt foarte multumit. Nu sunt adeptul asternuturilor simple, consider ca cele albe, albastre, rosii, clasice cu o simpla culoare, nu sunt pentru tineri. Tinerii vor ceva mai mult, vor lenjerii imprimate, cu desene, peisaje si cat mai sofisticate. De asemenea, daca sunt din bumbac si sunt 3D atunci sunt perfecte. Eu asa am si sunt sigur ca o vor impresiona.
Pentru acea seara mi-am ales o lenjerie de pat cu trandafiri 3D imprimati, asternut care oricum a fost presarat de cateva petale de trandafiri, pentru a crea o atmosfera cat mai romantica. Am mangaiat asternutul si adoram ceea ce simteam la degete – o atingere moale si fina.

(…)

Am simtit cum asternuturile ne-au mangaiat trupurile, ne-am pierdut si ne-am cautat printre ele, ne-am jucat cu ele si s-au jucat cu noi. Lenjeriile de pat sunt martore la cele mai frumoase momente din viata unor oameni si sunt mereu acolo, pregatite sa ne ofere confort si placere la atingere.
Misiune incheiata! Intalnirea s-a desfasurat minunat si a fost un real succes. Chiar a ramas impresionata de asternuturi si i-am dat adresa site-ului de unde sa-si comande astfel de asternuturi. Cine stie, poate ii mai fac si eu o vizita sa-i vad asternuturile cele noi, nu?

Aici se-ncheie prima fila din jurnalul meu.

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

9 thoughts on “Pagini de jurnal: Lenjeria mea de pat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *