Uncategorized

O seara romantica incepe cu un vin bun

Camera era pregatita. Am deschis usa si am fost invadati de o caldura placuta. Draperiile erau trase, inauntru fiind semi-lumina. Asternuturile erau personalizate cu o inima in mijlocul careia scria „TE IUBESC!”. Pe noptiera statea un buchet mare de flori si langa, o sticla de vin pentru o seara cat mai frumoasa in doi. M-a luat in brate si m-a sarutat continuu timp de cateva minute. A zis ca trebuie sa desfacem neaparat sticla aceea de vin si inca cat mai repede. Nu am inteles de ce, crezand ca e doar o simpla sticla de…vin. Am luat-o si am rasucit-o pe toate partile. Pare un vin foarte bun. O desfac si incep sa torn in pahare.
– Se va incalzi putin atmosfera.
– Cu siguranta…
Ne incrucisam mainile si servim din vinul dulce care ne imbata trupul intr-o placere nebanuita. Parca pupilele noastre gustative au inceput sa dea o petrecere surpriza in gurile noastre. In unele momente, petrecerea a fost la comun, facand schimb de arome. E un vin special…de vis… Daca esti curios sa aflii mai multe detalii despre acest vin, te invit sa dai click aici.
In mai putin de o ora am terminat aceasta sticla de vin. Se spune ca „vinul este bun pentru femei atunci cand il beau barbatii”. Cred cu tarie ca aceasta zicala este adevarata. Totul a devenit atat de cald incat am inceput sa renuntam la haine. Ne-am jucat cu ultimul strop de vin, savurandul de pe corpul iubitei. Numai asa poti da startul perfect pentru o seara petrecuta in doi. Trebuie ca tu sa fii eroul ei si sa o faci sa se piarda in bratele tale. Daca ai reusit asta, atunci poti da vina pe vinul pe care tocmai l-ai consumat si sa te motiveze sa cumperi in continuare pentru a avea mai multe seri de vis,
Draga mea, hai ca…vin!

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *