Uncategorized

Ne mor valorile nationale

Am primit un mail privat in care am fost criticat ca la moartea lui Paul Walker l-am saltat in slavi pe actor si la moartea unui actor roman stau indiferent. 

Imi asum cele spuse! Am vorbit despre Paul Walker fiindca unii s-au angajat sa vorbeasca fara sa se informeze iar eu doar i-am contrazis aducand ca dovada cateva informatii oficiale. Nu am saltat in slavi pe nimeni niciodata, inainte de meseria lor si de reputatia pe care o au sunt oameni. Nu uitati asta…!
Voi criticati si va faceti pe voi ca a murit x sau y, dar cati dintre voi s-a incumetat sa vorbeasca despre ei cat au fost in viata? Pentru mine, care televiziunea e un mare gunoi si nu servesc decat un film si o emisiune (de multe ori, online), nu ma afecteaza cu nimic moartea lor. Odata ce nu mi-a pasat de ei cat au fost in viata, nu m-a interesat de ceea ce au facut cand traiau, de ce sa ma manifest acum? Poate e rece ceea ce spun, dar asta este adevarul. Daca au facut o treaba buna cat au fost in viata, voi…iubitorii lor si care acum sariti cu mesaje, unde-ati fost atata timp? Eu l-am vazut pe acest Nae Lazarescu doar de doua ori la tv in toti acesti ani, pe motiv ca nu ma uit la tv, deci…ce sa stiu eu despre el si cu ce sa ma afecteze? Asta nu inseamna ca nu am respect fata de el si de munca lui. A fost si este un actor de renume! Sa se odihneasca-n pace si D-zeu sa-l ierte!

Acum aruncati cu pietre…

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

1 thought on “Ne mor valorile nationale

  1. Fiecare vorbește despre ce îi place,pe blog.Nu înțeleg ce îi tot bâzâie pe anonimii ăștia.Și ce dacă ai stat indiferent?E problema ta ce faci aici,și ce redactezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *