Uncategorized

Moda petrecerilor pe la noi

ATENŢIE! Drum cu ţâţe!!!

Se pare ca la noi, pentru a fi „marpha” la o petrecere, trebuie sa te „dastrabalezi”, sa bei si sa ti-o tragi cu cine apuci, fumand un trabuc, iar pe fundal sa se auda o manea expirata si expulzata de societate.
Iar a doua zi arati atat de fresh dupa o astfel de noapte, de se crapa oglinda in doua cand o privesti.
Adica, cel mai bun exemplu este chiar si imaginea de mai sus. O fata tanara, cu rezervorul plin de alcool, ca pun pariu ca daca o intep cu un ac, incepe sa curga coniacul din ea, fumata la maxim, cum zace pe jos, pe sosea, pentru ca nu poate sa se mentina nici macar pe picioare sau sa mai scoata o vorba. Aaaa, si am uitat sa mai specific ceva: probabil, inainte de asta „si-o traso cu cativa catari tapeni”, pentru a i se face seara mai buna.
Sa nu credeti ca pentru baieti e altfel, si ei sunt la fel in privinta asta, sau chiar mai rau, fiindca majoritatea cand iau ceva la bord la acest tip de petreceri, incep sa fie si violenti.

Daca asta inseamna sa fii la moda/ in trend, la noua generatie, prefer mai bine sa fiu un om clasic si de moda veche.

Scuze pentru limbaj, dar nu am putut sta doar spectator vis-a-vis de aceste lucruri. Desi fac parte din noua generatie, nu sunt de acord cu multe, foarte multe lucruri…
Pace.

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

6 thoughts on “Moda petrecerilor pe la noi

  1. E stramba fufa 😡
    Da, da, asa e moda, e aiurea rau de tot. Sa nu mai spun ca dupa le rasare minunata idee sa mai si conduca masinuta pana acasa.
    Mai rau e cand vezi pipite de 13 ani p'acolo.

  2. Oo, tipa arata prea… beton! Nu pot să-mi dau seama ce e chestia aia albă de lângă capul ei.. sunt aripile pe care le-a luat după ce a băut prea mult sau restul de praf pe care a uitat să-l tragă?
    Cred că-mi vine rău… o.O

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *