eadv

Masaj de relaxare pentru femei în București și alte servicii profesionale ușor de găsit cu Stailer

Masaj de relaxare pentru femei în București și alte servicii profesionale ușor de găsit cu Stailer

 

 

Relaxarea pentru unii poate avea diverse forme. Indiferent dacă alegi un film la cinema sau un ceai, sâmbătă după-amiază îți poate reîncărca bateriile pentru toată săptămâna. Dar dacă ești genul ce dorește să fie răsfățat, poți opta pentru un masaj realizat de mâini cu experiență. Cum masajul are proprietăți benefice pentru corp, cu siguranță îți vei da un refresh, iar corpul tău va resimți acest lucru.

 

Pentru o căutare mai eficientă în materie de saloane care oferă astfel de masaje, poți apela la Stailer. Aici vei găsi multe saloane în care vei putea beneficia de un masaj de relaxare pentru femei in Bucuresti sau în alte orașe. Platforma Stailer este disponibilă în peset 40 de orașe și salone premium care dispun de tratamente corporale și masaje anticelulitice.

 

Stailer, un pion important în industria de beauty

 

Se întâmplă să nu știi cu exactitate la ce salon să alegi pentru a beneficia de un masaj relaxant. Este de înțeles acest lucru. Datorită numărului mare de saloane aflate pe piață este greu să faci comparații și să mergi pe încredere. Ai nevoie de un site special conceput care să-ți filtrezele saloanele pentru ca tu să-l alegi pe cel mai bun pentru tine. Pentru acest lucru există Stailer, care îți arată locurile disponibile pentru un astfel de masaj.

 

Selectezi orașul și serviciul dorit și gata. Ai parte de o pagină întreagă de recomandări de saloane aflate în apropierea ta. Nu trebuie să mai colinzi străduțele din vecinătate și să mergi la ghici când vine vorba de un salon de beauty. Pagina îți afișează imagini cu interiorul salonului, cât și recenzii cu vizitele altor clienți.

 

În plus de asta, te poți programa în funcție de orarul tău disponibil. Nu trebuie să mai anulezi întâlniri de serviciu sau alte evenimente importante pentru a ajunge la programare. Îți este afișat în timp real programul maseuzei, iar tu îți poți face o programare la ora convenită de tine.

 

Aplicația Stailer, disponibilă pe telefonul tău

 

Aplicația cu același nume poate fi descărcată de pe Google Play, App Store sau App Gallery, în funcție de modelul tău de telefon. Este gratuită și poți face câte programări vrei tu, chiar și pentru prietenii apropiați. Activând notificările și configurând-o după bunul plac, aceasta chiar te poate atenționa de fiecare dată când ai o programare validă la salon.

 

În cazul în care nu mai poți ajunge la programarea stabilită, o poți anula tot de acolo și să te reprogramezi în altă zi, în funcție de disponibilitatea ta. Este simplu și ușor să folosești aplicația și să nu mai stai la coadă, indiferent de serviciul dorit.

 

Trebuie să știi că prețul unui serviciu nu se schimbă atunci când vii fizic în salon. Aici vei plăti exact costul serviciului văzut în aplicație.

 

Pentru celelalte servicii de beauty, tot Stailer te poate ajuta să te programezi într-un timp util, pentru ca aici gasesti rapid un make up artist in Bucuresti și nu numai. Toate aparițiile tale trebuie să fie impecabile, iar cu Stailer acest lucru se poate rezolva de îndată.

 

Contact:

support@stailer.ro

Tagged ,

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *