Uncategorized

Lipsa de timp……

Am mai spus-o intr-un articol si mai spun si acum…NU prea mai am timp de nimic…NU prea am timp de nimic (de n ori) .
Inainte scriam pe blog aproape continuu (zilnic) , azi …in zilele norocoase mai am timp sa ,,strecor” un articol la 48 ore .
Am inceput liceul si de cand l-am inceput …nu mai am timp…
De ieri am inceput testarile , in fiecare zi la orele 9:00 si la orele 11:00 avem testari la cate o materie . Toate testarile sunt duse la minister si evaluate…
Eu cred ca este o mare ,,prostie” …parerea mea .
Cum sa pui un elev cu o saptamana inainte sa invete materia respectiva ce a facut cu un an in urma….adica ce ai facut intr-un an sa inveti intr-o saptamana , dar in saptamana aceea avem teste la TOATE MATERIILE…
in fine…nu pot discuta aceste ,,hotarari de mana a doua” …
Mai adaug si faptul ca sunt ultimul an la liceu , clasa a XII-a si anul acesta avem examenul de bacalaureat in fata si deja facem pregatiri … si mi se mai rapeste iar din timp… nu am nimic de spus contra acestor lucruri , apreciez ca ne pregatesc profesorii , sunt multumit de pregatire , doar vreau sa scot in evidenta ca nu mai am timp .
Scriu aceste lucruri deoarece primesc mail-uri cu mesaje de genul : -DE CE NU MAI SCRII PE BLOG ?; MAI SCRIE ARTICOLE… ; CAND AI DE GAND SA SCRII URMATORUL ARTICOL… etc.
Imi pare rau ca nu mai pot scrie , incerc sa scriu un articol de fiecare data cand am ocazia …

About Mihai Viorel Dragomir

1 thought on “Lipsa de timp……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *