Uncategorized

Jurnalul unui burlac – Mihai Bendeac

Sursa foto: jurnalul.ro

Este a doua zi de Paste dar cu toate astea, nu m-am putut abtine sa nu scriu un articol de-ndata ce mi-a fost strapuns capul de aceasta idee. Care? Mihai Bendeac! De ce? Aflati in urmatoarele randuri…

Imi plac filmele de comedie, show-urile tv de comedie si iubesc oamenii care fac comedie, poate pentru faptul ca si eu fac comedie in viata de zi cu zi de fiecare data cand mi se iveste ocazia si ii fac pe ceilalti sa rada, chiar daca uneori fac glume pe propria piele. O viata avem si propun spre administrare zilnica o doza de comedie.

Mihai Bendeac este unul dintre preferatii mei. De ani buni il urmaresc iar comedia pe care o face este unica in Romania. Doar ca anumite persoane rau intentionate, i-au pus cateva piedici crezand ca vor darama o valoare nationala. Emisiunile pe care le-a avut pana-n prezent au inseamnat comedie 100% si show 90%. De ce spun doar 90% si nu 100%? Aici tine doar de preferintele mele iar gusturile nu se discuta, insa atunci cand fac o afirmatie consider ca trebuie sa o motivez. Formatul emisiunilor pe care le-a avut nu era chiar pe gustul meu, savurand comedia, nu formatul. Comedia este cea care ma atrage sa ma uit iar formatul emisiunii ma determina sa-mi dezvolt cateva criterii: ce-mi place si ce nu din acea emisiune.
Nu sunt critic si nu am cunostinte in domeniul teatrului si nici in domeniul televiziunii. Acest articol reprezinta doar un feedback oferit de un urmaritor si de un fan al emisiunilor de comedie.
Spuneam de show ca reprezinta un procentaj de 90% dintr-un „intreg”. Unele momente din cadrul emisiunilor erau putin prea exagerate si asta pentru faptul ca in unele scene se batea ideea pe loc, lucru care devenea putin plictisitor chiar daca era amuzant.

Sunt de parere ca tot ceea ce s-a intamplat in iComedy a fost spre bine. „Tot raul spre bine”, se spune. De ce? Consider ca formatul emisiunii „Jurnalul unui burlac” de pe PrimaTV reprezinta un format perfect pentru publicul din Romania. „Omul sfinteste locul” iar Beandeac reuseste dintr-un show de aproximativ o jumatate de ora sa faca oamenii sa fie bine dispusi inca o zi dupa. Prima emisiune am urmarit-o de patru ori si abia astept sa vad emisiunea din aceasta seara. Ora 21:30 pe PRIMATV – Jurnalul unui burlac.

Respect pentru Mihai Bendeac pentru ca nu a cedat la presiunea la care a fost supus si pentru ca a avut curajul si demnitatea de a-si apara propriile principii. Admir oamenii care fac asta si nu se las condusi sau influentati. Unii au ales sa arunce cu noroi in Bendeac iar criticii pandeau la fiecare faza pentru a profita si a denigra o valoare. ASTA ESTE ROMANIA! In loc sa ne valorificam oamenii talentati si care muncesc cu placere in domeniul pe care-l practica, noi ii denigram. Este mai usor sa arunci cu noroi decat sa sustii.
Dupa cum spuneam, unii au ales sa critice. „Hateri” le spun eu… Mihai Bendeac este un actor foarte bun iar acest lucru este de necontestat. Are o doza de nebunie (in sensul bun) care il ajuta sa faca spectacol, sa se faca placut oamenilor si care-l ajuta in momentele in care parodiaza un personaj public.

Sursa foto: tvmania.ro
Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *