sw

Am intrat intr-o banda…dubla adeziva

    Banda dubla adeziva are intrebuintare la urmatoarele aplicari: montarea de postere, poze, print-uri digitale pe diverse tipuri de suprafete; fixarea structurilor usoare pe suprafete din sticla sau metal; laminarea foliilor magnetice si a etichetelor; folosita pentru montarea de wobblere sau shelf talkers in magazine; aderenta buna pe piele, pasla si textile usoare.

Banda dubla adeziva se gaseste pentru: uz personal si uz comercial. Cele de uz comercial, de obicei, sunt branduite cu numele companiei care le foloseste. Banza adeziva dubla mai este utilizata de operatorii de telefonie mobila, in magazinele fizice, pentru fixarea terminalelor mobile pe panourile de expunere.

Cat timp am lucrat intr-un magazin al unuia din operatorii de telefonie mobila de la noi, ma foloseam de banda adeziva dubla pentru a fixa orice. Se lipea pe absolut orice suprafata si sustinea orice obiect de greutate sub medie, pentru o expunere usoara. Aceasta se gaseste disponibila la rola de 10, 20 sau 30m. Cele realizate pe comanda speciala, pot atinge chiar si 100m de adeziv dublu pe rola.

Suntem obisnuiti sa nu il obsevam in jurul nostru fiindca de ani buni, nu mai este o noutate. Ne fixam privirea asupra bunului pe care dorim sa il achizitionam fara sa ne intrebam o secunda cum de acel obiect sta pe un panou, lipit, drept, in fata noastra. Va asigur ca nu leviteaza :))))

O alta situatie in care am intalnit banda adeziva dubla utilizata pentru siguranta: Anul trecut mi-am comandat un televizor de Black Friday. Acesta a sosit intr-o cutie, pe care, atunci cand am desfacut-o, am putut observa in dreapta si in stanga cutiei, doi ”pereti” din ”zapada artificiala” iar in mijlocul acestora televizorul comandat. Acesta era ambalat intr-o protectie de carton care, in stanga si-n dreapta, era prevazuta cu banda dubla adeziva pentru fixare intre cei doi pereti protectori. In felul acesta, coletul a ajuns la destinatie cu succes, fara risc de deteriorare.

 

Tagged , ,

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *