Uncategorized

Intalnire de o seara cu Corolla

De cand am remarcat-o…

Cand am zarit-o cum defila pe strazi, inima mea a inceput sa bata intr-un ritm alert. Imi simteam nodul in gat cum nu l-am mai simtit niciodata. Nu se putea sa nu o observi, arata asa de bine si intorcea capetele tuturor. Gaturile noastre au avut de suferit…
Felul cum arata ne impresiona. Felul cum ne privea cu acei ochi luminosi sub asternutul serii, felul cum se strecura printre puhoiul de oameni si felul cum mergea. Formele ei bine finisate, dovada ca acel Creator a fost darnic cu ea si portbagajul ei in care imi puteam baga orice ma lasa salivand pe marginea trotuarului.
Mi-am luat inima in dinti si am plecat la drum cu dorinta unei intalniri de gradul zero. M-am dus in locul in care intalneam mai multe ca ea, fie bruneta, roscata sau blonda, doar culoarea era diferita. Intotdeauna mi-au placut roscatele asa ca m-am apropiat de ea si i-am simtit aerul fin ce defila in jurul ei, am pipait-o cu mainile, i-am simtit formele, m-a facut sa transpir si sa inghit in sec. In mine zacea o dorinta arzatoare de a intra in ea, sa o simt in adevarul sens al cuvantului.
M-am asezat in fata ei si ne priveam unul pe celalalt in ochi, apoi m-am apropiat de ea si cu buzele tremurand am sarutat-o. Am simtit-o rece, dar stiam ca pe interior imi ofera caldura si aventura care imi lipsea.
M-am dus in spatele ei si am analizat-o, arata la fel de atragatoare si din spate. Nu puteam sa o las acolo, daca o lua altcineva? Trebuia sa fie a mea.
M-am dus si am platit suma necesara. Sa nu credeti altceva, plateam oricat doar sa fie a mea. Apoi am plecat spre casa, spre casa mea. Pe drum i-am simtit fiabilitatea, am simtit-o de la prima atingere si mi-a facut imaginatia sa se destainuie in voie.

Ajunsi acasa am asezat-o cu spatele in spatiul frumos amenajat pentru ea si am decis sa innoptam impreuna. Imi era asa de drag ca era a mea, o iubeam, imi era teama sa o ating ca nu cumva sa se intample ceva rau. Era calda de la drum, dar neepuizata. Am innoptat impreuna, doar in speranta de a nu uita niciodata acea noapte.
Acum a venit timpul sa v-o prezint si voua, dar va rog sa nu fiti gelosi, sunt sigur ca e cate una pentru fiecare.

 EA ESTE, dragilor! Noua Toyota Corolla, cea care m-a facut sa nu mai fiu eu pana nu am avut-o, pana nu am simtit-o, pana nu am condus-o.

Ce m-a atras la ea? 
La o masina cat si la o femeie ma atrage intotdeauna esteticul, felul cum arata dar si felul cum se „poarta”.
Design-ul trebuie sa fie bine finisat, atragator si pregatit sa-mi ia privirea la primul contact.
Masina vine cu toate dotarile necesare, lucru care ma convinge sa o achizitionez datorita faptului ca raspunde tuturor cerintelor si nevoilor mele.
Daca vorbim de importanta interiorului din punct de vedere estetic, masina ia punctaj maxim datorita tapiteriei din piele, spatiu larg pentru pasageri si a bordului tehnologizat si este intotdeauna pregatita sa-mi ofere solutii cand ma ratacesc prin sistemul de navigatie GPS inclus la bord.
Din punct de vedere a fiabilitatii, masina functioneaza in timp determinat, isi mentine parametrii stabiliti din frabricatie si raspunde tuturor cerintelor noastre.
Toate aceste calitati conteaza sa fie prezente in viata oamenilor, sa le ofere ceea ce isi doresc si fiecare zi din viata lor sa devina o placere la volanul acestei masini.

Articol scris pentru competitia SuperBlog 2013.

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

4 thoughts on “Intalnire de o seara cu Corolla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *